Napriek tomu, že med mnohí z nás považujú za klasickú potravinu, aj v jeho prípade sa však dá hovoriť o vývoji a nových trendoch.
Tradičný cukor poznáme predovšetkým ako obľúbené sladidlo, ktoré pridávame do pečenia a dochucujeme si ním kávu, alebo čaj.
Premýšľali ste už niekedy nad tým ako prišlo ľudstvo k zmrzline? Dnes ju vnímame ako zaručené osvieženie počas letných dní alebo ako výborný prostriedok združovania s priateľmi.
Rozliali ste kávu alebo sa vám z nádoby vylial kečup? Máte stôl zašpinený od masla, džemu či medu? Nelámte si hlavu nad čistením.
Chcete "vlastniť" Paulusa a Ihnačáka aj Vy! Nazbierajte päť nálepiek a jedinečná kniha s dvoma skvelými receptami na každý týždeň v roku je Vaša.
Vianoce sú opäť za dverami a s nimi aj každoročná honba za darčekmi. Možností je nepreberne, ale aj tak je často ťažké nájsť tie správne pre rodinu, priateľov či kolegov.
Láska ide cez žalúdok, ako hovorí staré slovenské príslovie. Takže je to jednoduché: stačí chutne navariť a doma môže zavládnuť pokoj, mier a láska.
Lentilky v limitovanej sérii pohotovo zareagovali na predpovede tuhej zimy. Pestré letné farby sa zmenili na studené. Škatuľky pokrýva sneh, biela je aj čokoláda.
Dnes sa bytový dizajn a v ňom všetky štýly a módne trendy rozvíjajú neuveriteľnou rýchlosťou. A tak nemôžeme čudovať, že to čo bolo "in" na začiatku tohto roka už dávno neplatí.
Grilované špeciality sú obľúbenou pochúťkou väčšiny Slovákov. Ak máte chuť na zmenu alebo by ste privítali rozmanitejšie kombinácie, máte viac možností.
Každý si iste pamätá stretnutie so svojou prvou sladkosťou. Keď ste poprvý raz dostali na jazyk niečo lahodné a sladké  a potom o to prosíkali pokaždé, keď sa išlo na nákup.
Čajovňa v podzemí na Ventúrskej ulici v Bratislave existuje už 10 rokov. Jej tretí majiteľ Martin Jaroň sa o ňu stará ako o vlastné dieťa.
Dnes bežné sladidlo, v minulosti komodita porovnateľná so vzácnym korením. Cesty sladkej komodity však boli nevyspytateľné a často i prekvapivé.
… či na vianočné maškrtenie od spoločnosti Mondelez Slovakia.  Vianočné sviatky a dlho očakávaný Štedrý deň nám už opäť pomaly klopú na dvere, čo iste veľmi dobre zaregistrovali aj naši najmenší.
Oslava lízaniek - tejto po celom svete obľúbenej cukrovinky - pripadá každý rok na 20. júl. Vo svete sa "sviatok lízaniek" aktívne oslavuje rôznymi spôsobmi.
Konečne sa začína sezóna dozrievania šťavnatého ovocia a s ním aj želírovacia mánia. Veď ako inak uchovať tieto dary prírody a tešiť sa z nich po celý zvyšok roka?
O tom, ako vznikla lahodná pralinka, koluje viacero príbehov. Dokonca existujú aj historky o vzniku samotného pomenovania pralinka.
A máte chuť na niečo, ale jesť to nemôžete? Odhaľte jedlá pre studenú i teplú kuchyňu, s ktorými to zvládnete a zároveň si pochutnáte!