Jeho názov je odvodený od jeho spôsobu sušenia na slame a ide o veľmi kvalitné sladké víno z neskorého zberu, ktoré je vhodným tipom aj pre darček.
To, ako správne degustovať víno, každý z nás aspoň teoreticky ovláda, ale dobrej degustácii musí predchádzať aj správne podávanie tohto moku.
Pojem čaj o piatej snáď v každom vyvolá predstavu, ako sa postaršie anglické dámy na konci 19. storočia stretávajú v nóbl salóniku, kde z porcelánových šálok popíjajú čaj.
Ten, kto má v obľube syry určite potvrdí, že talianske syry patria k tým chutnejším a kvalitnejším, treba tiež podotknúť, že tridsať druhov z tých najznámejších vlastní ochrannú známku.
Tí, ktorí spoznali a vyskúšali výhody tlakového hrnca tzv."papiňáka", sa ho už nechcú vzdať a bez jeho pomoci si hádam varenie ani nedokážu predstaviť...
...ak použijete marinády na rezne budú tak budú jemnejšie, v celosvetovom meradle sa rozlišuje niekoľko tisíc druhov ryže a zelenina sa varí krátko?
Predlžovanie trvanlivosti potravín pomocou chladu je už dnes samozrejmosťou, každá potravina sa však musí skladovať inak.
...vás môžu poriadne potrápiť, pokiaľ nemáte v malíčku miery a váhy... A tu je malá veľká pomoc pri prekladaní lákavých receptov z angličtiny...