100 rokov s DISNEY v kolekcii Sinsay pre celú rodinu

Storočie kúziel úsmevov a najlepších animácií pre celú rodinu je skutočne jedinečná príležitosť! Značka Disney je s nami už 100 rokov. Pozvite svoje obľúbené postavičky k sebe domov - Mickey Mouse, Minnie Mouse či káčer Donald a ďalší čakajú!

1_sinsay_disney

Začnite oslavu tým, že siahnete po jedinečnej, jedinečnej potlači s vašimi obľúbenými rozprávkovými postavičkami! Mickey, Minnie, Donald, Stitch, Simba a dokonca aj Baby Yoda - skutočná smotánka! Hľadajte ich v dámskej a pánskej sekcii na mikinách a teplákoch, tričkách, klobúkoch, ponožkách a pyžamách.

Najviac pokladov nepochybne nájdete v detskej časti - v ponuke pre najmenších sú predovšetkým milé body, dupačky a tepláky). Staršie deti si môžu vybrať aj zo šiat a legín, ktoré môžu zladiť s mnohými doplnkami, ako sú sponky do vlasov, čiapky a dokonca aj topánky. Táto kolekcia zahŕňa aj spodnú bielizeň vrátane pyžám.

Ak ste skutočným fanúšikom animácie Disney, môžete to s istotou ukázať aj vo svojom dome prikrývkami, vankúšmi, hrnčekmi a fantastickými dekoráciami! Ide o perfektný plán na spoločné chvíle s celou rodinou - deti aj rodičia si určite prídu na svoje.

2_sinsay_disney

Objavte celú kolekciu Disney pri príležitosti oslavy 100. výročia a nechajte sa unášať tými najkrajšími príbehmi – všetky produkty nájdete vo vybraných predajniach, na sinsay.com a v aplikácii.

 

Zdroj foto: Sinsay

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.