Súťaž o balíček vlasovej kozmetiky Pantene Molecular Bond Repair

Oprava molekulárnych väzieb

Každodenný styling, tepelná úprava a odfarbovanie odstraňujú alebo ničia lipidy vo vlasových vláknach, ktoré sú zodpovedné za spojenie medzi keratínovými vláknami a vonkajšou kutikulou vlasov, čo vedie k oslabeniu a zničeniu týchto spojení, takže vlasy sú náchylné na štiepenie končekov, lámanie a ďalšie problémy. Nový rad Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V dopĺňa vlasy lipidmi, ktoré rekonštruujú a vytvárajú nové väzby na molekulárnej úrovni a regenerujú vlasy zvnútra.

Dr. Jeni Thomasová, hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Pantene, dodáva: "V tomto novom rade sa Pantene opäť zameral na technológiu zloženia, aby vytvoril riešenie pre vlasy, ktoré sa zdajú byť nenávratne poškodené. Táto inovácia je výsledkom siedmich pozoruhodných rokov výskumu a vývoja. Typickými vlastnosťami tohto radu sú najmä rekonštrukcia, ochrana a posilnenie štruktúry vlasov. Nový rad obnovuje a regeneruje vlasy na úplne novej úrovni."

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair

Pantene vytvára novú predstavu o tom, ako skutočne vyzerá regeneračná starostlivosť o vlasy. Je to moderné riešenie pre vlasy, ktoré trpia každodenným narovnávaním a stylingom alebo dokonca vážnym poškodením v dôsledku odfarbovania, keratínových úprav a farbenia. Klasické šampóny, kondicionéry a masky, ktoré len dodávajú umelý lesk pre dočasný výsledok, nevedú k spokojnosti. Nový rad Pantene bol dômyselne vyvinutý pre regeneráciu vlasov, ich podporu a posilnenie zvnútra. Produkty pôsobia systematicky spoločne alebo aj len jednotlivo.

Pantene Pro-V vyživujúce perly

Kľúčom k regenerácii vlasov sú vyživujúce perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračných vyživujúcich perál obsiahnutých v každej tube séra sa pri použití rozpustí a uvoľní milióny živín. Výsledkom je, že vzorec bohatý na živiny zanecháva vlasy až o 100 % regenerovanejšie a vyzerajú tak zdravo, že v nich cítiť život. Nová intenzívna kúra Pantene Molecular Bond Repair poskytuje najintenzívnejšiu úroveň regenerácie vlasov a zameriava sa na vlasy s extrémnym poškodením spôsobeným odfarbovaním, keratínovou úpravou, trvalou onduláciou a farbením. Regeneruje vlasy a zaceľuje vlákna prostredníctvom molekulárnej rekonštrukcie narušených vlasových väzieb pre viditeľne zdravšie vlasy.

s_pantene_bond_molecular_repair

Aj keď ste si mysleli, že ste vyčerpali všetky možnosti regenerácie poškodenia vlasov, ktoré povžujete za nezvratné, prichádza zlatá éra regenerácie vlasov v podobe nového radu Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V - už nehľadajte, pretože ste našli starostlivosť, ktorú si vaše vlasy zaslúžia. Tento technologicky zdokonalený prémiový rad štyroch produktov dosahuje až 100 % regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni, čím zvráti všetky viditeľné známky poškodenia a zanechá vlasy zdravé a plné života.

Milé naše čitateľky, zapojte sa do súťaže o balíček vlasovej kozmetiky Pantene Molecular Bond Repair s novými výrobkami - Šampón Pantene Molecular Bond Repair, ktorý chráni vlasy na molekulárnej úrovni, Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair na posilnenie vlasov na molekulárnej úrovni a Sérum Pantene Molecular Bond Repair, ktorý regeneruje vlasy na molekulárnej úrovni.

Súťažná otázka: Napíšte nám, ktorý z produktov Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V posilňuje vlasy na molekulárnej úrovni?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

3 komentárov

  • Komentár Dana %AM, %19 %308 %2024 %06:%apr napísal Dana

    Kondicionér

  • Komentár Ľubomir %AM, %16 %351 %2024 %07:%apr napísal Ľubomir

    Kondicionér

  • Komentár Jaro Sagan %PM, %14 %567 %2024 %12:%apr napísal Jaro Sagan

    Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair na posilnenie vlasov na molekulárnej úrovni

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.