Prvé Inšpirácie na prekvapenia pre všetky milujúce mamy

Deň matiek je obľúbeným sviatkom, kedy vzdávame úctu všetkým mamám a materstvu. Na Slovensku sa začal oslavovať v roku 1990. V tento významný deň vyjadrujeme našim maminkám, babičkám a prababičkám lásku a rešpekt, ktorý si zaslúžia. Môžete ich potešiť kyticou kvetov alebo čokoládovým dezertom.

Darujte ku dňu matiek úprimnú lásku - limitovaná edícia darčekov od Paul Mitchell®

Mini darčeky od Paul Mitchell®, s ktorými jej srdce rozkvitne. V balíčku s rozkošnou ilustráciou nájdete 3 produkty Paul Mitchell® v cestovnom balení. Cena balíčkov od 20,51 € a kúpite ich u svojho kaderníka alebo na eshop.paulmitchell.cz

pm_1522

Mini darčeky Awapuhi Wild Ginger® s kultovou vôňou, do ktorej sa zamilovala nejedna mamička. V balíčku s rozkošnou ilustráciou nájdete 3 produkty Awapuhi Wild Ginger® v cestovnom balení. Cena balíčkov od 32,69 € a kúpite ich u svojho kaderníka alebo na eshop.paulmitchell.cz

Mini darčeky od Tea Tree, ktoré osviežia. V balíčku s rozkošnou ilustráciou nájdete 3 produkty Tea Tree v cestovnom balení. Cena balíčkov od 23,20 € a kúpite ich u svojho kaderníka alebo na eshop.paulmitchell.cz

V predaji v kaderníckych salónoch www.paulmitchell.cz/salony alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems®  eshop.paulmitchell.cz

Doprajte mamičke dokonale hladké telo za pár minút

Pripravte sa už teraz na sezónu odhalených nôh. Stačia štyri týždne a vaša pokožka bude viditeľne hladšia. Pravidelné používanie epilátora TrueLife BELLE IPL E5 ju tak premení na dokonale zamatovú na dotyk aj na pohľad. 

Epilátor pracujúci s technológiou TrueIPL® vás zbaví nežiaducich chĺpkov jednoducho a bezbolestne nielen na nohách, ale aj na tvári, v podpazuší a oblasti bikín. Epilácia je prevádzaná intenzívnym pulzným svetlom. Jemné impulzy svetla pod povrchom pokožky zasahujú melanín vo folikule chĺpkov, čo narušuje cyklus ich dorastania. Teplo zo svetelných impulzov zahrieva vlasovú cibuľku a chĺpky samovoľne vypadajú. Celková epilácia trvá len pár minút a zvládne ju úplne každý. Prístroj je naviac vhodný aj pre osoby s veľmi citlivou pokožkou. Technológia SensCool® zaisťuje úplne bezbolestné ošetrenie, epilátor po každom záblesku pokožku ihneď ochladí a upokojí. Zároveň stráži teplotu epilátora a automaticky ho vypne, akonáhle teplota prekročí 60 ℃.

truelife_ipl_1522

Prístroj chráni aj váš zrak, impulzy sa spustia len vo chvíli, keď je epilátor v kontakte s pokožkou. Vybrať si môžete aj medzi automatickým režimom na ošetrenie väčších oblastí a manuálnym režimom na ošetrenie malých a ťažko dostupných miest. Odstránenie chĺpkov je trvalé. Po 4 týždňoch zaznamenáte znížený rast, po 12 týždňoch bude ešte výraznejší a pri pokračovaní v aplikácii zostane pokožka stabilne bez chĺpkov.  Prístroj toho ale dokáže omnoho viac, je tzv. 3v1. Stačí vymeniť lampu a razom ho premeníte na nástroj k omladeniu pokožky alebo vám pomôže s redukciou akné. Všetky lampy nájdete v balení spolu s praktickým stojanom.

Epilátor TrueLife BELLE IPL E5 je dostupný za odporúčanú cenu 479,99 EUR

Ak ich chcete tento rok naozaj prekvapiť, darujte im veselé produkty od Dedolesa.

Silonkové produkty s prírodným motívom

Mnohé ženy a nepochybne aj všetky maminy, začínajú s príchodom jari riešiť, ako sa obliecť štýlovo a zároveň nenosiť holé nohy. Vďaka novým silonkovým produktom Dedoles a ich originálnym farebným dizajnom zabijú dve muchy jednou ranou. Potešte ich počas ich sviatku silonkovými ponožkami, silonkami alebo silonkovými podkolienkami. Môžete jej vybrať z množstva romantických, prírodných motívov ako nezábudky, sedmokrásky, čerešne, levandule, rozkvitnuté maky, lekná či rôznofarebné kvety. Pre mamy, ktoré majú radšej jednoduchý štýl, pripravili Dedoles dizajnéri jednofarebné silonkové produkty.

dedoles_1522

Ponožky plné kvetov a prírody

Počas mája sa už naplno prebúdza príroda a rastú jarné kvety. Ak chcete svoju maminu potešiť originálnym darčekom, darujte jej veselé Dedoles ponožky s prírodnými motívmi. Veď si predsa zaslúži tie najkrajšie kvety nielen vo váze, ale nosiť ich aj na nohách. Môžete pre ňu vybrať ponožky s dizajnom motýľov, viniča, kamiliek, sedmokrások, makov či lienok. Zaručene jej urobia veľkú radosť a naladia ju na jarné obdobie. Kvalitná bavlna zase zabezpečí dokonalé pohodlie jej nôh. 

Viac veselých produktov, ktorými urobíte radosť svojim mamičkám nájdete na www.dedoles.sk 

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.