Neviete sa rozhodnúť, či má byť váš web zo šablóny, alebo na mieru?

Dá sa v súčasnosti ešte vôbec podnikať bez prítomnosti na internete? Možno aj áno, ale z takého podnikania by určite veľa nebolo. Rovnako spoliehať sa len na sociálne siete je značne limitujúce.

shutterstock_website

Čo sa funkčnosti týka a ani ten najlepšie spravovaný profil na sociálnej sieti nepôsobí príliš profesionálne, pretože ide „len“ o sociálnu sieť.

Aj weby podľa šablóny už sú na úrovni. Aspoň, čo sa dizajnu týka

V začiatkoch podnikania by tak nemala byť otázka, či bude jedným z vašich krokov aj vytvorenie web stránky, ale skôr sa pýtajte: aký web budem mať? Nemyslíme teraz konkrétne detaily finálneho vzhľadu vašej web stránky, ale to, či uprednostníte hotové riešenie, čiže šablónu, alebo si necháte vytvoriť web na mieru.

„Šablónové“ weby v priebehu rokov prešli dlhú cestu a v súčasnosti už môžu vyzerať tak, že by ste ešte pred rokmi taký web ani neupodozrievala, že vznikol „zo šablóny“. S určitosťou si spomedzi šablón pre web vyberiete aj vy.

S dizajnom tak problém nebude. Naviac môžete mať vďaka hotovým šablónam vlastný web rýchlo a stáť vás to bude sumu, ktorú by sme kľudne mohli označiť za zanedbateľnú. Prečo teda vôbec zvažovať web na mieru?

Máte detailnú predstavu o fungovaní vášho webu? Nechajte si ho vytvoriť na mieru

Pri rozhodovaní sa, či si vybrať hotovú šablónu webu, alebo stránku na mieru, je zásadná očakávaná funkčnosť. Ak má web slúžiť len na propagáciu vášho podnikania, prezentáciu portfólia alebo chcete predávať len niekoľko málo produktov, nič viac ako hotovú šablónu nepotrebujete.

Ak však máte detailnú predstavu, ktorá sa nedá „vtesnať“ do žiadnej šablóny a váš web by mal mať pokročilú funkcionalitu, profesionálna tvorba web stránky na mieru bude jediným riešením pre vás. Len web na mieru totižto dokáže do bodky splniť všetko, čo od svojej stránky očakávate.

Zdroj obrázka: Autor: vectorfusionart / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.