Movisan Kolagen II: nórsky výživový doplnok pre zdravé kĺby, ktorý je iný

Problémy s kĺbmi sú stále častejšie aj medzi mladšími generáciami a môžu negatívne ovplyvniť kvalitu života. Väčšina ľudí nad 50 rokov už tento problém pozná, ale výnimkou nie sú ani tridsiatnici. 

calgo_1_24

Obzvlášť ľudia v strednom veku by mali byť o krok napred a urobiť niečo pre svoje kĺby včas. Kľúčovou podporou pre pohybový aparát je perfektná kĺbová výživa a práve tu pomáha nový nórsky výživový doplnok Movisan Kolagen II.

Prečo je CalGo® iné a mali by sme mu venovať pozornosť?

Dr. Crawford Currie z Hofseth BioCare vysvetľuje význam a účinky CalGo®, unikátneho komplexu prírodného, nedegradovaného kolagénu typu II, vápenatého fosfátu a zinku. „CalGo® je revolučný vďaka svojej schopnosti podporovať zdravie kostí a kĺbov, zvyšuje pevnosť kostí a zlepšuje celkovú kvalitu kĺbovej chrupky,“ uvádza Dr. Currie. Podporí úplne celý pohybový aparát a nie je zamerané len jednostranne, napr. len na kĺby.

Ďalej zdôrazňuje, že CalGo® je šesťkrát lepšie vstrebateľné než vápnik, ktorý sa obvykle vo výživových doplnkoch používa, čo umožňuje telu využívať ho efektívnejšie. „Tento prírodný zdroj kolagénu a vápnika je kľúčový na podporu regenerácie kĺbových tkanív,“ dodáva.

1 kapsula denne znamená pre mnoho ľudí výhodu

Vďaka unikátnemu zloženiu CalGo® sa všetky potrebné látky zmestia do jednej kapsuly. Toto zjednodušuje denné dávkovanie a zvyšuje komfort v užívaní. Zistili sme, že pre mnoho zákazníkov je častejšie dávkovanie problém – zabúdajú produkty užívať, alebo ich berú nárazovo, čo výrazne znižuje ich účinnosť. Dr. Crawford Currie zdôrazňuje: „Inovatívne zloženie umožňuje maximálnu efektivitu v minimálnom množstve, čo je trendom tejto doby a zákazníci to vyžadujú.“

Movisan Kolagen II obsahuje natívny kolagén typu II z morských zdrojov, ktorý je kľúčovou zložkou pri podpore sily, flexibility a pohyblivosti kĺbov a chrupiek. Výrobca použil prémiový kolagén CalGo®, ktorý sa získava z atlantických lososov. Je získaný z kostí rýb, ktoré by inak nemali žiadne využitie a tento udržateľný spôsob získavania kolagénu je veľmi cenený. Výživový doplnok obsahuje tiež dôležitú prírodnú látku Boswellia serrata, vitamín C, mangán a kyselinu listovú (vitamín B9).

Movisan Kolagen II bol notifikovaný príslušnými inštitúciami Slovenskej republiky a Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) potvrdil jeho kľúčové zložky a odporučil ich pravidelné denné užívanie. Na dosiahnutie príjmu potrebných látok, telu stačí konzumácia iba jednej kapsuly denne.

Štúdia ukázala, že len 40 mg natívneho kolagénu typu II denne stačí na dosiahnutie pozitívneho efektu. Movisan Kolagen II obsahuje 42,5 mg natívneho kolagénu typu II, ktorý bol použitý vo vyššie opísanej štúdii.[1].

Movisan je preto až 250× účinnejší, než podobné alternatívy. Unikátna surovina CalGo®, ktorá kombinuje natívny kolagén, vápnik a zinok, nie je v žiadnom inom produkte v Čechách ani na Slovensku.

NaturaMed, výrobca Movisan Kolagen II, ponúka tento nový produkt zákazníkom zadarmo na jeden mesiac. Stačí kliknúť na odkaz a vyplniť adresu, produkt bude doručený priamo do schránky za cenu poštovného a balného (1,95 €). S viac ako 2 500 000 spokojnými klientmi si môžu byť zákazníci istí, že Movisan Kolagen II je kvalitný a účinný výživový doplnok, ktorý im bude skvelým sprievodcom pri udržaní zdravých kostí.

movisan_2_24


[1] Schön C, Knaub K, Alt W, Durkee S, Saiyed Z, Juturu V. UC-II Undenatured Type II Collagen for Knee Joint Flexibility: A Multicenter, Randomized, Double-Blind, Placebo‑Controlled, Clinical Study. J Integr Complement Med. 2022;28(6):540-548

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.