Jesenné či zimné behanie? Jedine s čelovkou!

Blížiace sa obdobie prinesie postupné skracovanie dní, teda jav, ktorý nie je každému z nás po vôli. Ak však máte radi vonkajšie aktivity, nemali by ste sa tým nechať odradiť. Stará pravda totiž tvrdí, že neexistuje nevhodné počasie či podmienky, ale len nedostatočné oblečenie a vybavenie.

S dobrým vybavením zvládnete šport či iné outdoorové činnosti kedykoľvek v roku.

Bezpečnosť i zážitok

Beh sa stáva čoraz obľúbenejším nástrojom, ako zo seba dostať prebytočnú energiu a urobiť niečo prospešné pre svoje telo. Dôležité je však aj pri ňom myslieť na zdravie a bezpečnosť. Pokiaľ beháte po tme, nemali by čelovky chýbať vo vašej výbave. Ako z hľadiska bezpečnosti, keď vás vďaka čelovke len tak neprekvapí niečo na ceste a zároveň vás vidia ostatní, tak aj z pohľadu zážitku. Veď potme nevidíte okolo seba nič, s čelovkou je to takmer ako za denného svetla. Behanie sa tak stane ešte príjemnejšie a bezpečnejšie bez ohľadu na to, či ste sa vydali von cez deň alebo večer.

Dnešné čelovky s modernými LED žiarovkami poskytujú aj ďalšie dodatočné funkcie, ako napríklad pohybové senzory. Praktickým pomocníkom sú aj pri iných outdoorových aktivitách, napr. pri kempingu alebo turistike. Tma či zhoršená viditeľnosť vás tak nikdy nezastihne nepripravených.

shutterstock_camping_22

Zdroj foto: ZoneCreative / Shutterstock.com

Baterka sa vždy zíde

Na behanie so sebou baterku nosiť asi nebudete, no inak sa vám zíde. Ak totiž v zimných mesiacoch radi trávite čas vonku a nechcete to meniť, môžete si práve cez výkonné LED baterky dodať chýbajúce svetlo. A to platí napríklad pri starostlivosti o dom a záhradu, pri oprave auta či iných domácich prácach.

Využite najmodernejšie technológie

Či už sa rozprávame o čelovkách alebo baterkách, jedno majú spoločné. Odporúčame vám pri nich využiť najmodernejšie LED technológie. Prinášajú totiž viac výkonu pri menšej energetickej náročnosti, takže v praxi dostanete viac za menej. A to platí aj pri žiarovkách či akýchkoľvek iných svetelných prostriedkoch, ktoré využívajú inovatívnu LED technológiu.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.