Coca-Cola sa spojila s umelcami ako Griff, TRI.BE či kapelou Mirai

Hudba povznáša a spája. Jej schopnosť prebudiť v ľuďoch emócie a naladiť ich na spoločnú vlnu je obdivuhodná. Aj preto si ju teraz Coca-Cola vybrala ako ústredný motív svojej novej 360-stupňovej letnej kampane.

coca_cola_fest_722

Tú bude možné vidieť v TV, na internete, v obchodoch či na billboardoch. Výnimočnosť kampane spočíva v silnom spojení s lokálnymi aj zahraničnými interpretmi. V hudobnom klipe, ktorý zároveň poslúži ako televízna reklama sa objaví Griff, TRI.BE alebo Ari Lennox. Na Slovensku a v Českej republike je tohtoročným hlavným ambasádorom obľúbená popová skupina Mirai. Kampaň je skutočne nabitá. Jej súčasťou je aj súťažná aplikácia o hudobné ceny a odpočinkové Coke zóny, ktoré návštevníci nájdu na vybraných festivaloch v Česku aj na Slovensku.

Coca-Cola spustila v júli novú marketingovú kampaň zameranú na hudbu a zážitky s ňou spojené. Medzi hlavné piliere kampane patria nové televízne spoty a tiež spoty, ktoré komunikujú atraktívnu spotrebiteľskú súťaž pre všetkých. Ambasádori kampane z radov hudobníkov z celého sveta v moodových spotoch predstavujú vlastné originálne poňatie piesne A Kind of Magic od kapely Queen. Jedinečná je aj globálna hudobná platforma Coke Studio, ktorá dáva šancu mladým talentom rozvinúť ich potenciál a osloviť nové publikum.

V rámci kampane značka Coca-Cola komunikuje aj novú príchuť Coca-Cola Zero Lime, ktorá sa k letu a festivalom vynikajúco hodí. Skvelú atmosféru festivalov si tento rok v lete budú môcť ľudia užiť vďaka Coca-Cola skutočne naplno. Na vybraných hudobných akciách na Slovensku a v Česku sa stretnú s Coke zónou, v ktorej budú návštevníkov čakať najrôznejšie hry a súťaže o festivalové ceny, alebo dokonca možnosť stretnúť sa s hlavným ambasádorom kampane, kapelou Mirai. „Leto si na festivalovej šnúre zakaždým užívame naplno. Ľudia sa prichádzajú baviť a pozitívna energia, ktorú publikum vytvára, nám neskutočne zlepšuje náladu. Coca-Cola vo svojej novej kampani túto vášeň skvele vystihla a my sme radi, že môžeme byť jej súčasťou,“ hovorí frontman skupiny Mirai Navrátil.

Na hudobné festivaly, ako je napríklad Benátska! Přehrady Fest (Vranov, Seč, Veselí n. Lužnice), Hudba žije Bojnice alebo Hip Hop žije Ostrava sa potom vďaka kampani Coca-Cola pozrie mnoho fanúšikov úplne zadarmo. Vstupenky je možné vyhrať v aplikácii, ktorú je možné ľahko stiahnuť a otvoriť pomocou QR kódu na fľašiach Coca-Cola. Potom už stačí len zadať súťažný kód spod viečka fľaše a zahrať si hru o ceny. Medzi nimi sú vstupenky na koncert Mirai, Samsung reproduktory či Coca-Cola merch.

Komplexná 360-stupňová komunikácia však využíva aj ďalšie digitálne nástroje od online reklamy až po súťažnú Coca-Cola aplikáciu. Zahŕňa tiež outdoorovú reklamu a aktiváciu v obchodoch. „Hudba dokáže naozaj veľa a naša nová kampaň je jej oslavou po všetkých stránkach. Venovali sme sa jej pri výbere ambasádorov aj cien do súťaže, bola hlavnou motiváciou pri príprave unikátnej platformy Coke Studio a urobila nám radosť vďaka úplne novej verzii obľúbenej piesne A Kind of Magic. Veľmi nás teší aj spolupráca s kapelou Mirai a aktivácia na lokálnych festivaloch. Verím, že rovnako nadšení budú aj návštevníci festivalov,“ popisuje brand manažérka spoločnosti Coca-Cola Mária Drotárová.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.