Viete číslo vašej životnej cesty: Zistíte, kým skutočne ste.

Napísal Kristína Chudá 06. marec 2022

Číslo vašej životnej cesty je najdôležitejším číslom v numerológii a môže odhaliť vaše poslanie duše či životný cieľ, vysvetľuje numerologička a autorka knihy  You Are Cosmic Code - Kaitlyn Kaerhart.

numerologia_22

„Toto číslo vám pomôže pochopiť, prečo ste sem prišli a čo tu robíte,“ poznamenáva a dodáva, že nehovorí len o vašich silných stránkach a talente, ale aj o výzvach, ktorým budete v živote čeliť. Podľa numerologičky Michelle Buchanan je numerológia založená na myšlienke, že každé číslo (a písmeno) má svoju jedinečnú energetickú vibráciu. Takže keď zistíte číslo svojej životnej cesty, môžete začať odhaľovať svoj osud.

Ako vypočítať číslo svojej životnej cesty

Všetko, čo potrebujete, aby ste našli číslo svojej životnej cesty, je váš úplný dátum narodenia.  Napíšte svoj celý dátum narodenia (t. j. 1969, nie iba 69). Použijeme príklad 29. marca 1969. Spočítajte jednotlivé číslice a pokračujte v ich sčítavaní, kým nezískate jednociferné číslo životnej cesty medzi 1 a 9. 29. marec 1969 (alebo 3-29-1969) by vám dal: 3+2+9+1+ 9+6+9 = 39. Odtiaľ 3+9 = 12 a 1+2 = 3. V tomto prípade je číslom vašej životnej cesty číslo 3.

Kým ste podľa čísla vašej životnej cesty?

1. Nezávislý vodca

Životná cesta čísla 1 – sú to nezávislí svetoví lídri. Podľa Kaerharta sú títo ľudia proaktívni a predstavujú iniciátorov, inovátorov a vizionárov našej spoločnosti. "Pochybnosti o sebe samých budú ich najväčším bojom, ktorý musia prekonať. Musia prijať svoju jedinečnú povahu a naučiť sa dôverovať sebe," dodáva.

Buchanan poznamenáva, že 1 sa často cíti inak ako ostatní. Musia nájsť sebadôveru a odvahu kráčať po menej prejdenej ceste a naučiť sa prijať svoju individualitu, hovorí. Pokiaľ ide o kariéru, títo ľudia sú podľa Buchanana vhodní pre kariéru, kde môžu byť sami sebe ako napríklad podnikateľ alebo životný tréner.

2. Strážca mieru

Sú orientovaní na detaily, vychovávajú, sú intuitívni, kreatívni. Musia sa však naučiť milovať a veriť v seba, aj povedať nie. Dvojka dosahuje svoje dlhodobé ciele prostredníctvom dôslednej oddanosti a je vedená rovnako srdcom aj rozumom. Vynikajú ako poradcovia, energetickí pracovníci, mediátori, učitelia a pod.

3. Komunikátor

Životná cesta 3 alebo komunikátori v numerológii majú podľa Kaerharta tendenciu byť emocionálne citlivejší a vysoko empatickí. Musia sa naučiť umeniu trpezlivosti pri riešení konfliktov, poznamenáva a dodáva, že sa môžu „chytiť do negatívnych aspektov sebavyjadrenia, odsudzovať alebo vyžívať sa v ohováraní“.

Buchanan súhlasí s tým, že eliminácia klebiet a drámy je pre túto životnú cestu nevyhnutná a dodáva, že ich lekciou je nepreháňať negativitu a nedramatizovať problémy.

S ich prirodzeným darom sebavyjadrenia, komunikácie a kreativity Buchanan hovorí, že 3 sa darí ako umelcom, hudobníkom, tanečníkom alebo kuchárom.

4. Staviteľ

"Budovatelia" spoločnosti, hovorí Buchanan, sú systematickí a metodickí. Robia prirodzených vodcov a organizátorov, ktorí prinášajú stabilitu do svojho prostredia, ale musia sa naučiť vybudovať stabilný základ (emocionálne, fyzicky, mentálne a materiálne) vo svojom vlastnom živote.

Ako poznamenáva Kaerhart, títo ľudia môžu byť neflexibilní a tvrdohlaví, takže je dôležité, aby sa naučili nepremietať svoje neuveriteľne vysoké štandardy na ostatných a dokonca ani na seba.

Buchanan hovorí, že z hľadiska kariéry sú štvorky skvelými manažérmi, redaktormi, účtovníkmi a analytikmi.

5. Cestovateľ

"Ak je toto vaša cesta," hovorí Kaerhart, "počítajte s tým, že sa počas svojho života poveziete na kozmickej vlne neustálych zmien a transformácií." Poznamenáva, že ľudia s touto životnou cestou nemajú zostať na jednom mieste, ale radšej ísť von a preskúmať všetko, čo môžu.

Keďže žijú pre vzrušenie a rozmanitosť, týmto ľuďom sa darí v kariére zahŕňajúcej cestovanie a pohostinstvo, plánovanie podujatí, komunikáciu a marketing.

6. Vychovávateľ

Sú to skutoční opatrovatelia spoločnosti. Životná cesta 6 je pomáhať a slúžiť druhým. Ale ako ste možno uhádli, jednou z ich najväčších lekcií je naučiť sa nájsť rovnováhu medzi dávaním a prijímaním, poznamenáva Kaerhart.

„Toto sú ľudia, ktorí pôjdu až na kraj sveta za tými, na ktorých im záleží,“ hovorí, no nesmú prekračovať hranice iných a musia sa naučiť zosúladiť svoj domáci a pracovný život.

A keď už hovoríme o práci, títo ľudia sa budú cítiť naplnení v kariére, ktorá im umožní pomáhať ostatným a zároveň byť kreatívni, vysvetľuje Buchanan. Myslite na terapiu, vyučovanie, umenie alebo koučing.

7. Hľadač

Pre životnú cestu pod číslom 7, nie je nič dôležitejšie ako hľadanie odpovedí na všetky pálčivé otázky života. Ich najväčším motivačným faktorom je hľadanie pravdy, poznania, oddanosť posvätnému povolaniu. Musia sa však naučiť komunikovať, vyjadrovať svoje emócie a náklonnosť. Musia sa tiež naučiť dôverovať seba samým a zdieľať svoju víziu sveta s ostatnými. Pokiaľ ide o kariéru, siedmačkám sa darí v zamestnaniach, kde môžu byť kontemplatívne aj analytické, hovorí Buchanan. Možno ich priťahuje kariéra v oblasti spirituality, filozofie, psychológie, výskumu a zdravia.

8. Veľmoc

Toto číslo životnej cesty je v numerológii známe ako „powehouse“. Ide o ľudí ambicióznych, pracovitých, často materiálne veľmi úspešných. Títo ľudia sa musia naučiť zostať pri zemi so silným zmyslom pre zdravý vzťah k peniazom a moci. Aby dokázali vyvážiť materiálny a duchovný svet. Jednou z ich najväčších výziev je prepracovať sa cez osobné problémy s mocou, a naučiť sa nedovoliť ničomu a nikomu zbaviť ich moci. No pritom sa musia naučiť aj nezbavovať ostatných. Sú skvelí ako obchodní zástupcovia, právnici, politici, developeri.

9: Humanitár

Životná cesta 9 je známa ako humanitárna, kreatívna, zároveň zaoberajúca sa službou druhým. Číslo 9 sa tiež spája s koncami, takže najväčšou lekciou pre ľudí tejto životnej cesty je naučiť sa prijať, nechať ísť a posunúť sa ďalej od akéhokoľvek nešťastia z minulosti. Často však zabudnú na seba pri pomoci druhým, pretože si toho na seba vezmú príliš. Preto sa musia naučiť nechať niektoré veci, ľudí odísť, aby si nespôsobovali bolesť. V profesionálnom živote sú kreatívni pre svoju komunitu. Sú z nich skvelí učitelia, filantropi, aktivisti a umelci, poznamenáva.

Tipy, ako čo najlepšie využiť číslo svojej životnej cesty.

Pochopenie významu čísla vašej životnej cesty môže objasniť viaceré oblasti vášho života, od domova a rodiny až po vašu kariéru a romantické vzťahy.


https://www.mindbodygreen.com/articles/life-path-number

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.