Murphy a ešte raz mačka

Máte doma mačičku či kocúrika, prípadne sa občas o nejakých staráte? Potom sú Murphyho životné postrehy na tému mačka aj "vaša káva"...

 macka_s_okiliarmi21

1. Mačka je v prírode neviditeľná. Jej prítomnosť možno zistiť iba podľa zúfalého pišťania vtákov v korunách stromov.

2. Mačka sa dokáže o človeka zachytiť aj v prípade, že nemôže zatnúť pazúre do svetra.

3. Ryba sa mačke nikdy nepreje... Čo sa stravných zvyklostí týka, pokladá mačka za rovnocenných partnerov iba Eskymákov. V presídlení do iglu jej bráni závislosť na ústrednom kúrení.

4. Siahať na krmiacu sa mačku je nebezpečnejšie, ako neodborne manipulovať s elektrickými poistkami.

5. K tomu, aby mačka mala mačiatka, stačí veľmi málo... Zabrániť materstvu mačky prakticky nemožno.

6. Mačka nemá nikdy na jeden raz menej potomkov ako osem. Rozdať ich všetkých do "dobrých rúk" je vylúčené. Utopiť malé mačiatka dokáže iba vojnový veterán z Vietnamu. Vzhľadom na mačaciu pôrodnosť je veteránov akútny nedostatok.

7. Ľudia by nemali rátať s žiadnou formou odpočinku, keď sa v blízkosti ich príbytku odohráva mačacie zvádzanie. V porovnaní s ním aj black metal pôsobí ako liečivý balzam na nervy.

8. Domnievať sa, že po kastrácii sa mačička či kocúrik viditeľne upokojí, je asi také naivné, ako veriť, že dobro nakoniec zvíťazí nad zlom.

9. Mačka "miluje" všetkých vtákov, ale najradšej má tých v klietkach. Chovať v jednom byte mačku a vtáka vyžaduje umiestniť operenca do zaletovanej kovovej schránky.

10. Pokiaľ k členom rodiny patrí mačka a rybičky v akváriu, pričom mačka nesedí pred akváriom, je takmer isté, že v akváriu už nie sú rybičky.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.