ForRest Glamping: Netradičná dovolenka na brehu jazera v Banskej Štiavnici

Napísal Martina Baumann 11. marec 2024

Aj v tomto roku si doprajte zážitky, vyskúšajte netradičné miesta a dajte vašej dovolenke voľný priebeh. Dnešný tip bude nielen netradičný, ale najmä výnimočne krásny a krásne výnimočný. Luxusné kempovanie uprostred prírody a stany, ktoré pripomínajú filmové kulisy.

1_amazing_places_10324

Už len čakáte, kedy z nich vyjde Indiana Jones. Vy ich môžete zažiť tiež a nemusíte ani do Hollywoodu, ale cítiť sa budete naozaj rozprávkovo.  A práve také pocity môžete zažiť vďaka glampingu – luxusnému kempovaniu aj na Slovensku.

ForRest Glamping v Banskej Štiavnici ponúka netradičný zážitok v prírode a nový koncept tohto originálneho pobytu umožňuje hosťom zažiť nové dobrodružstvá. Luxusné stanové chatky sú skutočne krásne, komfortné a ponúkajú všetko, čo k pohodlnému pobytu patrí. „Či už ste ranné vtáčatá, alebo nočné sovy, ForRest glamping vás uspokojí všetkými desiatimi. Po prebudení si urobte dobré raňajky a vychutnajte si výhľady na čarovnú prírodu Štiavnických vrchov. Večer si užite s rodinou pri ohni spoločné chvíle priamo pod hviezdami,” radí populárny český projekt Amazing Places, ktorý hľadá čarovné miesta nielen na Slovensku.

2_amazing_places_10324

Komfort nadovšetko!

Stačí si len vybrať, ktoré ubytovanie sa vám páči a skvelá dovolenka sa môže začať. Na výber sú už spomínané luxusné stany (od stanu Couple až po Exclusive). Môžete si vybrať romantický pobyt len ​​pre dvoch, ale aj rodinnú dovolenku, prípadne pobyt s partiou kamarátov. Stany Exclusive a Family pohodlne ubytujú až šesť ľudí. Stan Comfort je napríklad ideálny pre štyroch hostí. Všetky stanové chatky sú plne vybavené vrátane vlastnej kúpeľne a terasy s vonkajším sedením. V lete využijete klimatizáciu a v zime oceníte vyhrievanú podlahu.

Počas teplých mesiacov si môžete objednať aj vírivku na želanie. Postavia vám ju na terase a vy si v súkromí môžete užiť bublinky. Nájdete tu aj saunu, čiže relaxovať môžete aj v nej. A okrem toho môžete ochutnať skvelé jedlo a to domáce špeciality s poctivým, farmárskym rodokmeňom.

Skvelá poloha

Ideálna poloha pre všetky možné výlety. Od Banskej Štiavnice až po krásnu prírodu, len kúsok od glampingu sa nachádza aj Počúvadlianské jazero, kde sa v letných mesiacoch môžete okúpať.

3_amazing_places_10324

Mysleli tu naozaj na všetko. Milujete cyklistiku? Požičajte si bicykle značky Ghost a vyberte sa objavovať okolie. Rovnako si môžete požičať paddleboardy. A ak prídete na elektromobile, nemusíte sa báť o “šťavu”, môžete si ho tu pokojne dobiť. K dispozícii je aj vysokorýchlostné pripojenie k internetu, a tak ak hľadáte únik z bežnej kancelárie – môžete si tu zriadiť svoj vlastný “homeoffice”. Takže dovolenka, pracovný únik, romantika, teambuilding? Všetko na jednom mieste.

Pripravila Martina Baumann

Zdroj fotografií: Amazing Places

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.