Test: Načo by ste stavili,..

... aby ste vyhrali jackpot? Kto by nechcel byť bohatý? „Všetci to chceme – ale spôsob, aký si zvolíme na získanie bohatstva, odhalí mnoho o našich silných stránkach a prioritách, „hovorí psychologička Gilda Carleová.


Ak máte rada:

RULETU

Ste kultivovaná.

Pri slove ruleta si hneď predstavíte atraktívneho Jamesa Bonda, Monte carlo a seba v elegantných šatách. „ Ak je toto vaša hra, „ hovorí Carlová, „ste inteligentná a dospelá.“ Vaša kultivovaná, ale pokojná osobnosť je zreteľná aj v iných oblastiach života: váš domov je pôvabné a tiché útočisko a druhí žasnú,  ako výborne a upravene vyzeráte. Preto si podľa vás priateľky určujú svoj štandard, nielen v móde, ale aj v elegantnom vystupovaní.

AUTOMATY

Sté vášnivá.

Ak vás priťahujú blikajúce svetielka, zvončeky, cinkanie a nezameniteľné rinčanie veľkého jackpotu, „milujete drámu a divadlo a nikdy ste nestratili detské okúzlenie zábavou v zrušením, „ hovorí Carleová. Vždy ste pripravená na novú skúsenosť alebo dovolenku či výlet na poslednú chvíľu. Vaša vášnivá osobnosť vyhľadávajúca napätie je iskrou, ktorá zlepšuje všetky vaše vzťahy.  Váš partner sa teší zo spontánnych prejavov lásky, napríklad ako bol ten neočakávaný bozk, kým zamieril von z dverí, a priatelia si cenia vaše srdečné poznámky a starostlivo vybrané darčeky. V práci prekypujete entutiazmom a pozitívnym prístupom, ktorý druhých inšpiruje a naštartuje – a všetci oceňujú spôsob, akým vnášate do ich života potrebný humor.

STIERATEĽNÉ ŽREBY

Ste dynamo.

Kúpiť, zotireť a je to! Netreba navštíviť kasíno, rozmýšľať nad číslami či čakať – to je presne pre vás. „Ste zaplavená záväzkami, rodinnými povinnosťami a nepretržitou prácou,“ hovorí Carleová. „Ale nie ste v strese, vždy ste pripravená čeliť výzvam a tešíte sa z dokončenej práce.“ Kolegovia sa na vás spoliehajú, lebo vedia, že kedykoľvek treba vyriešiť nejaký projekt, vy budte stáť na čele. Napriek tomu, že ste zaneprázdnená, nikdy nezabúdate na svojich blízkych. Vždy si pre nich nájdete čas, a preto oceníte všetko, čo vám pomôže rýchlo dosiahnuť cieľ – presne ako stierateľné žreby!

BINGO

Ste obľúbená.

„Bingo ponúka príležitosť vychutnať si spoločenský život a súčasne aj vyhrať,“ odhaľuje Carleová. Priateľská podpora a pocit súdržnosti, ktoré nájdete pri bingu sú pre vás cennejšie než zlato. Táto radosť z času stráveného s kamarátmi zdôrazňujú jednu z vašich najdôležitejších vlastností: „Ľudí jednoducho milujete,“ hovorí Carleová. Rada sa rozprávate a ste loajálna k svojim blízky.  Nových známych priťahuje vaša otvorenosť a starí priatelia hovoria, že patríte medzi ich najobľúbenejších ľudí.

LOTÉRIU

Ste spirituálna.

Každý týždeň stavíte svoj tiket na tom istom mieste? Vždy hráte s tou istou kombináciou šťastných čísel? Podľa odborníkov, ste typickou predstaviteľkou väčšiny milovníkov lotérie, pre ktorých sú dôležité rituály, tradície a duchovno. Pocit, že jedného dňa vytiahnu vaše čísla, ukazuje, že „máte silnú a neotrasiteľnú vieru,“ hovorí Carleová. Základom tejto viery je vaša rodina. Nepoznáte lepší spôsob, ako sa postarať o rodinu, než udržovať tie isté rituály, variť rovnaké jedlá a rozprávať príbehy, ktoré ste mali rada ako dieťa. Aj keď si to možno teraz neuvedomujú, dávate im hodnotný dar, ktorý si budú vždy vážiť.

Z knihy Testy, ktoré vás odhalia – Robin Westen

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.