Záverečná časť série Hostinec Bluebell od Denise Hunterovej

Napísal Vydavateľstvo i527.net 07. október 2023

Keď sa v rodinnom hostinci Bluebell objaví záhadný muž, okamžite očarí Grace, najmladšiu zo súrodencov Bennettovcov. Postupne medzi nimi vzniká zvláštne puto, ale zrúti sa Gracein svet pre Wyattove tajomstvá?

i527_net_061023

Vo vydavateľstve i527.net vychádza nová kniha Denise Hunterovej Obloha na jeseň - tretí a záverečný diel série Hostinec Bluebell.

Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

O knihe...

Hostinec Bluebell Inn prináša súrodencom Bennettovcom zisk a je načase, aby ho predali a pokračovali ďalej. Lenže Grace má v pláne zostať v malom jazernom mestečku Bluebell v Severnej Karolíne a dúfa, že ju jej obchod s oblečením zachráni pred osamelosťou po odchode súrodencov a pretrvávajúcim pocitom nehodnosti v jej živote. Strelné zranenie oživí minulosť agenta tajnej služby Wyatta Jenningsa a povinná dovolenka ho privedie do Bluebellu. Tam sa musí vyrovnať s tragédiou, ktorá pred 14 rokmi zmenila jeho život. Keď si Wyatt rezervuje izbu v hostinci Bluebell, medzi ním a Grace preskočí iskra. Ona sa dobrovoľne prihlási za jeho horskú sprievodkyňu a on sa jej čoskoro otvorí, jej sila a zmysel pre humor ju priťahujú. Obaja sa však zdráhajú hovoriť o pocite viny, ktorý každý z nich prežil, a keď sa ich minulosť napokon stretne, tento začínajúci románik by nemusel prežiť pravdu. Aj tretí román zo série Hostinec Bluebell Obloha na jeseň sa odohráva v Blue Ridge Mountains v Severnej Karolíne. Čitatelia si môžu zakúpiť i balík všetkých troch kníh spolu s bonusovými záložkami.  

Denise Hunterová je medzinárodne vydávaná autorka viac ako 40 románov; podľa troch z nich Hallmark natočil filmy Ten správny snúbenec, Nevestou v decembri a Myslím na Vianoce. Získala Holt Medallion Award, Reader's Choice Award, Carol Award, The Foreword Book of the Year Award a je finalistkou RITA (Romance Writers of America - Americkí spisovatelia romantických románov). V roku 1996, inšpirovaná smrťou svojho starého otca, začala Denise písať svoju prvú knihu, kým jej deti spali. O dva roky neskôr ju vydala a odvtedy píše dodnes. Jej manžel hovorí, že inšpiruje všetky jej romantické príbehy, no Denise trvá na tom, že pomáha aj dobrá fantázia. Keď Denise nepíše o ľúbostných životoch na stránkach svojich kníh, rada cestuje s rodinou, pije kávu a hrá na bicie. Žije v Indiane, kde s manželom vychovali troch chlapcov a teraz si užívajú prázdne hniezdo. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli knihy zo série Hostinec Bluebell: Leto pri jazere (2022), Závan z hôr (2023) a Obloha na jeseň (2023).

Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.