Knižné tipy pre deti, mládež a beletriu zo Slovartu

V knihe pre deti Glória v záhrade sú okrem príbehov a obrázkov ukryté aj zábavné úlohy. Kniha Kamoši, frajeri... 2, je druhou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen. Mesiac nad Soho je pokračovanie krimi fantasy Rieky Londýna.

slovart_131122

Foto(c)Slovart

Glória v záhrade - Martina Juhász

O knihe...

Glória je zvedavé dievčatko, všeličo sa už naučila, ale stále je čo objavovať. Zistí, že najlepšie chutia jahody, ktoré si sama vypestuje, že aj v detskom kútiku treba dodržiavať pravidlá a že najlepšie sa zaháňa nuda hrami s rozumom. Aké to sú? To sa dozviete v jednom z príbehov malej Glórie. Príbehy ilustrovala Katarína Ilkovičová. A okrem príbehov a obrázkov sú v knihe ukryté aj zábavné úlohy.
Knihu kúpite za 11,95 €

Kamoši, frajeri a bozky za kamerou (Kamoši, frajeri... 2) - Kasie West

O knihe...

Nová kniha známej autorky románov pre baby Kasie West s názvom Kamoši, frajeri a bozky za kamerou je druhou časťou trilógie o dievčatách, z ktorých každá má svoj sen, snaží sa získať priateľstvo, lásku i uznanie a popritom spoznáva samu seba.
Sedemnásťročná Lacey má jasný cieľ. Chce sa stať herečkou. Keď jej ponúknu hlavnú ženskú úlohu v horore po boku charizmatického Granta Jamesa, neváha. Opustí domov i starých kamošov a vydáva sa na cestu do Los Angeles plnú nečakaných nástrah. Otec však pre jej sny pochopenie nemá. Zoženie Lacey doučovateľa a trvá na tom, aby si poctivo robila domáce úlohy. Počas nakrúcania sa navyše začnú diať čudné veci, niekto jej hádže pod nohy jedno poleno za druhým. Pomôžu Lacey jej slávnejší hereckí kolegovia alebo sú to práve oni, kto sa ju snaží znemožniť? Kto tu komu vlastne pomáha a kto škodí?
Knihu kúpite za 11,95 €

Mesiac nad Soho (Rieky Londýna 2) - Ben Aaronovitch

O knihe...

V pokračovaní čarodejníckej detektívky strážmajster Peter Grant, učeň posledného registrovaného policajného čarodejníka inšpektora Thomasa Nightingala, vyšetruje brutálnu vraždu novinára v klube Groucho. Zároveň ho však zavolajú k mŕtvole amatérskeho džezového hudobníka Cyrusa Wilkinsa, ktorý údajne zomrel na infarkt. Lenže pri jeho tele Peter cíti vestigium - počuje klasickú džezovú skladbu... žeby jeho smrť spôsobilo čosi nadprirodzené? Uf... Peter sa opäť vnára do sveta nekalej mágie a rozširuje svoje čarodejnícke vzdelanie a schopnosti.
Knihu kúpite za 14,95 €

Viac noviniek nájdete na www.slovart.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.