Fitness s Vincentkou chutí dvakrát

Napísal Paperlife 15. február 2023

V novom roku sa tradične roztrhne vrece s cvičiacimi jedincami. Fitness centrá majú v týchto dňoch plno. Napĺňajú ich  permanentky na celý rok, ktoré dostanú ľudia pod stromček, alebo si ich motivovaní kúpia sami. Po cvičení padne vhod doplniť si minerály.

s_vincentka_150223

Vtedy je čas siahnuť po osvedčenej svetoznámej minerálnej vode Vincentka. Výrobca uvádza, že jednorazová dávka na doplnenie iónov vylúčených potom pri ťažkej fyzickej práci a športe môže byť  400 až 600 ml na deň a na doplnenie dennej dávky jódu postačí 25 až 30 ml. V kontexte tejto informácie sa ukazuje, že ideálnym objemom na pitný režim po cvičení vo fitness môže byť 250 ml, ktorý napĺňa vlaňajšiu novinku firmy-plechovkové balenie Vincentky.

Hovorí Jan Šumšal, riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s.: ,,Je mnoho spôsobov ako sa vyzúriť vo fitness. Nech už cvičíte crossfit, využívate všetky stroje, alebo dvíhate činky, či idete kardio, nezabudnite i v priebehu cvičenia dopĺňať pre vaše telo tak potrebné  minerály a soli. Väčšina cvičiacich nechodí do fitka denne a preto je takéto  občasné pitie a doplnenie minerálov, alebo aj ako doplnok pri špecifických ochoreniach, veľmi dobré. Analýzy vykonané našou spoločnosťou hovoria, že v jednom litri Vincentky je obsiahnutých 2330 mg sodíka, 16,9 mg horčíka a 125 mg draslíka. Jedna plechovka Vincentky má však iba jednu štvrtinu z tohto množstva, čo pre zdravý organizmus nepredstavuje záťaž.“

Dodáva, že nezáleží na tom, kam idete. Vincentka v plechu je vždy po ruke. Doplňte si ňou minerály na cestách a túrach, pri behaní, saunovaní a cyklistike, pri fyzickej práci. Výrobca sa snaží aby zákazníci našli Vincentku všade tam, kde najradšej nakupujú, či už je to v obchodoch, supermarketoch, čerpacích staniciach, v lekárňach  alebo vo fitkách. Na Slovensku je zatiaľ dostupné balenie v plechovkách iba cez e-shop Vincentky v multipackovom balení 6x250ml, v Česku aj bežne v obchodnej sieti a tam, kde sa predávajú iónové nápoje.

Elegantný plech

Strieborný plech štíhlej plechovky s objemom 250 ml evokuje chladivú eleganciu. Nápis ,,VINCENTKA 100% prírodný ORIGINÁL“ a podnadpis ,,od roku 1820 Luhačovice“ zase odkazujú na  čistotu produktu a stáročnú tradíciu plnenia luhačovických minerálnych vôd. Tento obal je mimoriadne vhodný lebo je ľahký, dobre sa nosí so sebou aj športovcom.

Odporúčané dávkovanie

Dospelí: 300 ml na lačno pred raňajkami a večerou po dobu 21 dní. Tehotné a dojčiace ženy: maximálne 200 ml/deň. Jednorazová dávka: 400–600 ml na doplnenie iónov vylúčených potom pri ťažkej fyzickej práci a športe. Doplnenie dennej dávky jódu: 25–30ml.

Zdravie z hlbín prírody

Vincentka je ojedinelá minerálna voda z prírodného liečivého zdroja, veľmi silne mineralizovaná, jódová, uhličitá minerálna voda hydrogénuhličitano-chlorido-sodného typu, so zvýšeným obsahom fluoridov a kyseliny boritej. Minerálna voda Vincentka so svojím osmotickým tlakom 634,7 kPa sa veľmi blíži osmolarite ľudskej krvi, intracelulárnych tekutín, teda vnútornému prostrediu človeka. Pri pití je preto dobre znášaná aj vo väčšom množstve, nevyvoláva diskomfort v zažívacom trakte a nepôsobí nepríjemne na slizniciach dýchacích ciest, ak je použitá na inhaláciu ako aerosól.

Stáročiami overená kvalita, 100% prírodný produkt

Je vhodná ako doplnok na detoxikáciu tela, ako cenný zdroj jódu a ďalších dôležitých minerálov potrebných pre zdravý životný štýl, ako prírodný výživový doplnok pre športovcov, deti, tehotné ženy a rekonvalescentov. Umožňuje rozpúšťanie hlienov na slizniciach dýchacích ciest, žalúdku a črevách svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a biogénnych prvkov. Vhodná je aj pre alergikov.

Je odporúčaná na pitné a inhalačné kúry pri ochoreniach dýchacích ciest, hlasiviek, pri chorobách látkovej výmeny, vredovej choroby žalúdka, dvanástnika a ich pooperačných stavoch, pri chronickom zdurení pečene, diabete mellitus, chronickej pankreatitíde. Pomáha regenerovať aj vnútorné prostredie človeka po veľkých stratách potu (šport, ťažká fyzická práca, horúčkovité ochorenia) a upravuje metabolizmus po alkoholových excesoch a ťažkých jedlách. Jeden dúšok Vincentky postačí na uhradenie dennej dávky jódu, môže slúžiť na prevenciu zubného kazu u detí a je vhodná ako prírodný doplnok výživy pre športovcov, deti, tehotné ženy a rekonvalescentov. Odporúča sa tiež proti vzniku suchých zápalov nosovej sliznice a na prevenciu jej recidív.

  Viac informácií nájdete na www.vincentka.cz

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.