Ihličkový alebo blokový podpätok na svadobných topánkach?

Dokonalá od hlavy až po päty. Taká musí byť každá nevesta. Aby tomu tak bolo, musí sa cítiť pohodlne v spodnej bielizni, vrátane svadobných šiat a topánok. Podľa ročného obdobia si vyberáte svadobnú obuv s uzavretou či otvorenou pätou.

Platí nepísané pravidlo, že špička má byť  plná, prípadne s menším otvorom. Sandále sú určené výhradne pre horúce letné dni. Tvar lodičky vyberáte v prvom rade podľa modelu svadobných šiat, s rešpektovaním pravidiel tradičnej formy – jednoduché a elegantné. Tvar a výšku podpätku ovplyvní vaša „zdatnosť“ a výška ženícha. Nezabúdajte, že budete celý deň na nohách! Svadobná topánka môže byť kožená, textilná zo saténu, zo syntetického materiálu, posiata swarovského kamienkami a dekorovaná výrazným detailom.

Ako veľmi si veríte vo vysokých podpätkoch?

Ak uvažujete o kúpe nejakých ihličkových podpätkov, túto otázku by ste si určite mali položiť. Táto obuv je vysoká najmenej desať centimetrov a má veľmi úzky špicatý podpätok. Vyzerá neuveriteľne elegantne, ale vyžaduje si určitý cvik.  Pomôže zohľadnenie typu podpätku (platforma, blokový, klinový alebo ihličkový podpätok) aj špičku (špicatá, okrúhla) podľa Vašich preferencií. 

1) Lodičky s platformou

Chceme zoštíhliť postavu a byť v pohodlí na veľmi vysokých opätkoch? Veľmi módnym riešením je platforma, ktorá robí strih pohodlnejší a "skracuje" výšku opätku, čím vytvára menší sklon pre priehlavok.

1_deichmann_0524

2) Lodičky s remienkom so štrase

Lodička svojou úzkou špičkou zoštíhľuje postavu a výborne sa hodí aj na zvýraznenie tenkého členka s tenkým remienkom. Vďaka svojej farbe sa ideálne kombinuje so spoločenskými šatami v jemných farbách, ako je béžová, pastelové odtiene alebo biela, s detailom strieborných kamienkov, ktoré dodávajú punc extra vzácnosti.

2_deichmann_0524

3) Sandále s remienkom a trblietavými kamienkami

Sandále na ihličkovom podpätku, s elegantnou otvorenou špičkou dekorovanou pásikmi z trblietavých kamienkov, rovnako ako pracka na remienku okolo členka. Nádherné sandále na blokovom podpätku s otvorenou špičkou posiatou štrase kamienkami, ktoré sa snúbia  s romantickými letnými svadobnými modelmi.

3_deichmann_0524

4) Lodičky na stredných podpätkoch

Tie nevesty, ktoré uprednostňujú pohodlie, či z iných dôvodov; môžu siahnuť po elegantných svetlo béžových lakovaných lodičkách s remienkom na blokovom a ihličkovom podpätku. Alebo po strieborných lodičkách s remienkom a elegantnej úzkej špičke.

4_deichmann_0524

5)  Pohodlná nízka slávnostná topánka

Hľadáte pohodlné a krásne svadobné či formálne topánky? Hovoríme o bielych balerínach s elegantnou špičkou a trblietavými kamienkami pokrývajúcich ozdobnú mašľu na špičke. Alebo uprednostníte metalické strieborné baleríny s otvorenou pätou?

5_deichmann_0524

Tip: Pre športovo zamerané páry sú dizajnové tenisky!

Ich prevedenie zo syntetického materiálu so striebornými jemnými dekoráciami, alebo kamienkovým zdobením.

6_deichmann_0524

Zdroj foto: Deichmann – Catwalk, Graceland

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.