Trendy svadobného líčenia 2023-2024

Už niekoľko rokov je  medzi nevestami obľúbené ľahké svadobné líčenie, rovnako je vyhľadávaný neviditeľný make-up s  jemnou a hodvábnou textúrou, ktorého cieľom je znovu vytvoriť krásny, žiarivý  a zdravý vzhľad.

freepik_make_up_923

Typy svadobného svadobného make-upu

Svet mejkapu je takmer nekonečný -podkladové bázy, očné tiene, rúže, ceruzky, očné linky, fixátory... len zapamätať si všetky produkty a vedieť ich použiť nie je práve prechádzka ružovým sadom! Je samozrejmé, že existuje veľa druhov svadobného make-upu, ktorý je potrebné vyberať predovšetkým na základe osobnosti a ďalších faktorov. 

Skúsme si zhrnúť a vybrať tie pravé svadobné líčenia : 

-       romantické svadobné líčenie: ide o nie príliš ťažké svadobné líčenie, ktoré sa výhradne zameriava na jas tváre. Prevládajú neutrálne farby, tak pre očné tiene, ako aj pre rúže, no veľký dôraz sa kladie na vzhľad, vylepšený množstvom riasenky a možno sem-tam aj pár trsmi umelých mihalníc. Na pery sa vo všeobecnosti vyberajú matné rúže alebo lesky v svetloružových alebo transparentných tónoch

-       ľahký svadobný make-up: prirodzený svadobný make-up je jedným zo svadobných trendov, ktorý prišiel pred niekoľkými rokmi a nemá v úmysle vyjsť z módy. Tento typ svadobného make-upu je určený pre ženy, ktoré vo všeobecnosti nenosia make-up alebo málo. Očné tiene v teplých a neutrálnych farbách, ako je béžová alebo marhuľová; červeň broskyňovej farby a veľmi svetlé zemité odtiene na zvýraznenie lícnych kostí, len náznak lesku na perách a dotyk riasenky v odtieňoch hnedej na mierne zintenzívnenie vzhľadu

-       svadobný mejkap na očné linky: líčenie pre tie, ktoré chcú zamerať pozornosť na oči. Očnú linku môžete začať od najvnútornejšej časti očného viečka alebo od stredu viečka, v závislosti od požadovaného efektu, a zakončiť zaoblenejším tvarom – „chvostíkom“, čiarkou alebo rovnejším. Rozhodujúca je aj farba očnej linky: pre podmanivý výsledok zvoľte čiernu a pre zjemnenie vzhľadu hnedú

freepik_makeup_w_1_923

-       glamour svadobné líčenie: ideálne na vidiecku svadbu, je to svadobné líčenie, ktoré je zamerané výlučne na ženskosť. Odtiene očných tieňov a ceruziek na obočie siahajú od zlatej po medenú a riasenka by sa mala aplikovať na horné aj spodné riasy. Nechajte svoje obočie tiež trochu strapaté a huňaté a pery rozžiarte leskom

-       svadobné líčenie dymových očí: Svadobný make-up Smokey eyes má za cieľ zmiešať očné tiene smerom von, aby sa zintenzívnil vzhľad. Farba zvolená pre očné tiene teda predstavuje dôležitý faktor pri určovaní požadovaného efektu: tmavý očný tieň označí oči a bude sa kombinovať s nahým rúžom, zatiaľ čo svetlejší urobí všetko romantickejšie a dá vám možnosť hrať sa trochu viac rovnomerne s rúžom

-       svadobné líčenie červených pier: ak ste milovníčkou červeného rúžu a nechcete sa ho vzdať ani vo svadobný deň, môžete si vytvoriť svadobný mejkap, v ktorom sú stredobodom pozornosti pery. V závislosti od vašej pleti budú viac či menej vhodné červené, ale nezabudnite na sezónu, v ktorej sa vydávate! Tmavé alebo hnedasté červené sú ideálne na zimné mesiace, zatiaľ čo jasnejšie, svetlejšie červené sú ideálne na jar alebo leto. Nakoniec, ak chcete, aby bol rúž jediným hlavným hrdinom, nechajte oči menej výrazné a rozhodnite sa pre prirodzenejší make-up.

freepik_makeup_w_2_923

Tip pre dokonale krásne a zdravé pery

Líčenie pier poznali už ženy v starom Egypte. Zvýrazňovali si ich preto, aby boli príťažlivejšie, ale tiež aby signalizovali svoju vitalitu a blahobyt. Už vtedy však existovali aj rúže, ktoré mali pre pokožku liečivé účinky.

A presne taký je aj úplne nový Annabelle Minerals Lipstick - atraktívny a pritom blahodarný. Snúbi v sebe totiž jedinečnú kombináciu prírodných masiel, olejov, voskov a vitamínu E, ktorá vyživuje pery do hĺbky, dodáva im výdatnú dávku hydratácie a súčasne ich chráni proti jej strate.

Rúž však tvoria predovšetkým pigmenty, a tie sú v prípade Annabelle Minerals výrazné a šťavnaté. Intenzitu farby je navyše možné prispôsobiť podľa osobných preferencií – pre jemné denné líčenie aj pre výrazný večerný look. V oboch prípadoch sa môžete spoľahnúť na to, že vaše pery nebudú zaťažené a líčenie na nich vydrží naozaj dlho.

Okrem toho má Annabelle Minerals Lipstick aj príjemnú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko po perách kĺže. Je možné ich s ním priamo pretrieť alebo nanášať ľahkým poklepaním prstov ako balzam. A ak máte radi multifunkčné líčidlá, tak pre vás máme dobrú správu, rúž tiež funguje skvele ako tvárenka alebo očné tiene.

Prečo si vybrať Annabelle Minerals Lipstick:

- poskytuje dlhotrvajúcu farbu,

- má ošetrujúce prírodné zloženie,

- dodáva perám bohatý a lesklý finiš,

- zanecháva pery vláčne a šťavnaté

- je vhodný na každodenné použitie,

- má ekologické kovové puzdro s možnosťou doplnenia.

Annabelle Minerals Lipstick je k dispozícii v šiestich výnimočných odtieňoch:

am_050923

APRICOT

Nude a napriek tomu svieži, taký je najsvetlejší odtieň z celej kolekcie. Má béžový základ doplnený o jemné marhuľové podtóny. Ide o univerzálny odtieň, ktorý sa hodí na samostatné nosenie, ale perfektne sa postará aj o moderné trendy v líčení, ako sú napríklad ombre pery alebo výrazné očné linky.

BROWN FIG

Pripomína ružový karamel a súčasne vyžaruje vysoko elegantné kúzlo. Ide o rafinovaný a všestranný odtieň, ktorý sa hodí pre všetky fototypy. Je perfektný nielen pre denné líčenie, ale aj pre večerný mejkap  a napríklad aj na oči.

COCONUT

Teplý hnedý odtieň jednoznačne evokuje éru grunge z 90. rokov. Je výrazný a pritom neodolateľne podmanivý. Tento rúž bol vytvorený, aby vyvolal zvedavosť a fascináciu. Hodí sa na odvážne denné líčenie, rovnako ako na perfektný večerný styling.

DRAGON FRUIT

Výrazný fuchsiový odtieň dodá vašim perám dokonalý objem a podčiarkne ich natoľko, že si ich len ťažko pôjde nevšimnúť. Tušíme, že tento zvodný rúž zaberie prvé miesto vo vašej kozmetickej výbave.

GUAVA

Púdrovo ružový odtieň je ideálny na podporenie alabastrovej pokožky a romantickej duše. Má očarujúcu a sladko cukríkovú farbu, ktorá dokonale rozjasní každú tvár. Ružová je totiž stelesnením nežnosti.

STRAWBERRY

Prepožičia perám farbu zrelých jahôd a dodá im podmanivý lesk, ktorý sa postará o prirodzený objem. Cez deň môže byť jemný, zatiaľ čo večer vytvorí sexy look. Jahodová je totiž šťavnatá, radostná a energizujúca farba.

Annabelle Minerals Lipstick, 11,90 €

Annabelle Minerals Refill, 9,90 €

Zdroj foto: Freepik, Annabelle Minerals

 

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.