Jednoduchý návod pre mužov, ako vybrať originálny zásnubný prsteň

Zásnuby sú v živote zaľúbencov veľmi významným životným miľníkom. Práve odvtedy začína ich spoločná životná etapa, ktorá by mala vydržať celý život. Viacerí muži ale majú problém nájsť zásnubný prsteň, a to je v niektorých prípadov aj jeden z dôvodov, preč so zásnubami stále čakajú.

schutersttockcom_ring

Ponúkame vám jednoduchý návod, ako vybrať originálny zásnubný prsteň.

Aké šperky nosí vaša partnerka?

Skôr, ako si začnete vyberať z ponuky zásnubných prsteňov, je potrebné, aby partner vedel, aké šperky jeho partnerka nosí. Musí vedieť približný štýl šperkov, ktoré má v šperkovnici a ktoré nosí.

Možno si poviete, že zistiť štýl šperkov, ktoré žena nosí, je náročný. Ono to však také náročné nie je, pretože stačí nahliadnuť do šperkovnice a pozrieť si, či žena preferuje minimalistické šperky, alebo skôr preferujete mohutnejšie, výraznejšie, jednoducho prezdobenejšie šperky.

Originálny zásnubný prsteň vyberiete jedine vtedy, ak budete vedieť, aké šperky nosí vaša partnerka.

Aký materiál šperkov preferuje?

Ak chcete vybrať originálny zásnubný prsteň, musíte vedieť, aký materiál šperkov nosí. Ak nosí zlaté prstene a celkovo nosí zlaté šperky, určite jej nevyberajte zásnubný prsteň zo striebra. Pozor, zlaté šperky môžu byť rôzne. Kým kedysi bolo obľúbené žlté zlato, dnes sa do popredia prediera biele zlato, ale dokonca aj ružové zlato.

Zistite si, aký materiál preferuje. Je to dôležité najmä kvôli tomu, aby sa zásnubný prsteň hodil k šperkom, ktoré vaša partnerka nosí. Určite by nebola nadšená, keby ste jej kúpili zásnubný prsteň z úplne iného materiálu, aký nosí a preferuje.

Originálny zásnubný prsteň vyberiete vtedy, keď okrem vhodného materiálu a štýlu vyberiete správnu veľkosť. Úpravy zásnubných prsteňov sa síce realizujú, ale predsa len je to zásah do materiálu, ktorý sa žiaľ nedá úplne zakryť.

Zdroj obrázka: Autor: Look Studio / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.