Jednoduchý návod, ako si pripraviť svadbu snov

Každá žena chce byť vo svoj veľký deň očarujúca. Plánovanie svadby trvá niekoľko mesiacov a preto obavy z príchodu veľkého dňa a toho, či všetko dobre dopadne, mať nemusí. Ak vás váš partner požiadal o ruku a plánujete svadbu, poradíme vám, ako si pripraviť svadbu snov.

svadba_couple_bouquet17

Miesto a obrad

Ako prvé by ste mali vyberať miesto a aký obrad uprednostníte. Niektoré páry nemajú záujem o cirkevný sobáš a uprednostňujú skôr civilný. V prípade, ak ste sa rozhodli pre civilný obrad, skúste si nájsť také miesto, kde budete môcť civilný obrad aj zorganizovať. Letné svadby pod holým nebom sú akoby vystrihnuté z romantických filmom a možno sa budete čudovať, ale veľa žien takéto obrady uprednostňujte pred cirkevnými v kostole.

Pri výbere miesta konania svadobnej hostiny zohľadňujte predovšetkým vybavenie, služby, ale aj počet osôb. Zvažuje aj to, či chcete malú jednoduchú, alebo veľkú honosnú svadbu. Práve tomuto budete neskôr prispôsobovať výzdobu.

Zoznam hostí

Na začiatok vás upozorňujeme, že svadba je o vás a nikto vám nemôže nič hovoriť, ak sa rozhodnete niekoho z rodiny nepozvať. Vždy sa nájde niekto, kto vám bude do organizácie svadby hovoriť, no vždy sa riaďte svojim srdcom a pozvite si tých, s ktorými sa stretávate, ktorých máte radi a ktorých chcete mať na svojej svadbe. Vytvorte si tabuľku, kde napíšete svojich a partnerových rodinných príslušníkov. Na základe toho budete vedieť, koľko svadobných oznámení máte dať vyrobiť.

Rozpočet

Ak vám rodičia plánujú prispieť, resp. financovať svadbu, skôr, ako si zajednáte termín miesta, sadnite si s partnerovými a vašimi rodičmi, aby ste si stanovili rozpočet. Keď už budete mať rozpočet, ľahšie sa vám budú vyberať dôležité veci, ktoré k svadbe neodmysliteľne patria, ako napríklad šaty, svadobné obrúčky, výzdoba, fotograf, hudba a iné.

Užívajte si prípravy a keď niečo nedopadne podľa predstáv, netrápte sa kvôli nedokonalostiam a užívajte si váš veľký deň.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.