Balerínky v metalických farbách - módna záležitosť na leto

Balerínky sa opäť vracajú do módy a nie tak hocijaké. Pokiaľ chcete ozvláštniť svoj outfit a byť toto leto trendy, potom by vo vašom topánkovníku nemali chýbať balerínky v metalických farbách. Ako ich kombinovať a prečo by mali byť súčasťou aj vášho šatníku?

freepik_gold_shoes

Metalické balerínky - trend tohto leta

Ako sa hovorí: „Trendy sa vždy vracajú späť do módy“. Platí to aj pri topánkach známych ako balerínky. Pri výbere balerínok by ste však mali zohľadniť viacero faktorov. Na výber totižto máte rôzne dizajny a modely. Veľmi obľúbené sú v súčasnosti balerínky s hranatou špičkou, ktoré pôsobia veľmi elegantne. V ponuke však nájdete aj balerínky s okrúhlou alebo špicatou špičkou, ktoré boli trendy aj pred niekoľkými rokmi. Okrem tvaru si však môžete vybrať aj typ zapínania. Medzi najpredávanejší model patria určite vsuvky, avšak zvoliť si môžete aj balerínky na suchý zips, sponu či šnurovanie. V závislosti od toho, či hľadáte každodenné alebo formálne balerínky, sa odvíja aj typ a výška podpätku. Najčastejšie ide o ploché balerínky či tie na klinovom podpätku. S kvalitou a dizajnom súvisí aj materiál a farba balerínok. Trendom tohto leta sú metalické balerínky, ktoré ozvláštnia každý váš outfit. Veľmi obľúbené sú predovšetkým zlaté a strieborné balerínky, ktoré môžete kombinovať k rôznym outfitom.

Prečo by mali byť zlaté balerínky súčasťou vášho šatníka?

Okrem toho, že zlatá patrí medzi metalické odtiene, ide o univerzálnu a praktickú farbu. Zlaté balerínky totižto môžete nosiť na rôzne príležitosti. Či už zvolíte jednofarebný outfit pozostávajúci z neutrálnych, pastelových alebo výrazných farieb, zlaté balerínky sú správnou voľbou. Zároveň ich pokojne môžete nosiť na bežný deň, do práce, do mesta, ale aj na špeciálne príležitosti. V závislosti od dizajnu sú zlaté balerínky vhodnou voľbou aj k dlhým a elegantným šatám. V tom prípade však odporúčame zvoliť elegantné zlaté balerínky doplnené napríklad o kamienky či rôzne iné ozdoby. Obrovskou výhodou je, že zlaté balerínky sú vhodné pre slečny a dámy rôznych vekových kategórií. Avšak v prípade, že zlatá farba nepatrí medzi vaše obľúbené, no túžite po metalických topánkach, potom odporúčame zvoliť strieborné balerínky, ktoré taktiež môžete kombinovať k rôznym outfitom.

ccc_pr_624

Kde nakupovať kvalitné zlaté a strieborné balerínky?

Balerínky patria medzi sezónnu obuv vhodnú na jarné a letné mesiace. Napriek tomu je potrebné pri výbere myslieť aj na kvalitu, ktorá sa na odráža na pohodlí a dizajne topánok. Na e-shope CCC nájdete širokú ponuku balerínok v metalických odtieňoch. Vybrať si môžete kožené zlaté a strieborné balerínky značky Clara Barson, EVA MINGE, Jenny Fairy, Lasocki, NINE WEST, Rieker či Sergio Bardi. Vďaka širokej ponuke rôznych značiek, tak máte na výber metalické balerínky v rôznych cenových kategóriách. Zároveň si môžete vybrať balerínky rôznych dizajnov a veľkostí. Pri výbere veľkosti z e-shopu CCC odporúčame použiť tabuľku veľkostí, ktorá vás navedie na veľkosť vhodnú pre vás. Výhodou nakupovania z online obchodov je aj možnosť bezplatného vrátenia tovaru, doprava zadarmo od 39 € či rýchle dodanie. Hľadáte trendy balerínky na leto? Neváhajte a preskúmajte ponuku metalických topánok na e-shope CCC.

Zdroj foto: Freepik, CCC

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.