Denimové trendy

Napísal Mohito, Reserved 12. marec 2024

The Denim SS24 - závan džínsovej sviežosti v novej kolekcii Reserved. Patrí na vrchol najhorúcejších trendov každej sezóny a nie je to prekvapujúce. K dotovoreniu outfitu chýbajú už len jarné bundy z najnovšej kolekcie Mohito a top kúsky z Urban Denim.

urban_denim_324

The Denim SS24 v novej kolekcii Reserved

Patrí na vrchol najhorúcejších trendov každej sezóny. Nie je to prekvapujúce. Denim je mimoriadne pôvabný a inšpiratívny materiál, ktorý návrhári využívajú na vytváranie stále nových variácií na tému rôznych kúskov oblečenia, samozrejme, s nohavicami na čele. Experimentujú, ale zároveň radi nadväzujú na to, čo už v móde bolo a jednoznačne sa osvedčilo. To je aj prípad najnovšej kolekcie značky Reserved na jar- leto 2024, ktorá je svieža a plná spoľahlivých strihov a originálnych odtieňov.

Sezóna SS24 predstavuje úplne novú etapu pre dámsky denim značky Reserved. A tieto zmeny možno pozorovať na mnohých úrovniach. Návrhári zodpovední za dámske oddelenie zaviedli zmeny vo farbách, strihoch, ale aj v kvalite sortimentu. Sortiment nohavíc bol rozšírený o baggy, cargo modely alebo modely so supermodernými širokými nohavicami, ktoré sú okrem iného ponúkané v rovnako módnom praní so zažltnutým alebo ružovým efektom. V tejto sezóne bude v Reserved k dispozícii široká ponuka džínsových búnd od ramon cez košeľové bundy až po oversize katany.

Veľký dôraz sa kladie aj na tému sukní, najmä sukní v maxi dĺžke, ktoré sú okrem iného k dispozícii v patchworkovej úprave. Pokiaľ ide o detaily, pozornosť pútajú asymetrické strihy a surové úpravy. Je tu teda trochu klasiky a nonšalantnosti a predovšetkým príležitosť pohrať sa s džínsovým vzhľadom.

Kolekcia pánskeho oblečenia má podobný prístup. Po uvoľnenejšom džínsovom vzhľade z minulej sezóny ponúka SS24 širokú škálu strihov a farieb. Popri klasických strihoch, ktoré tvoria základ kolekcie, ako sú slim, carrot a regular v nadčasových odtieňoch, sú tu aj voľnejšie strihy nohavíc, ako napríklad loose, baggy a carpenter. Je tu veľa "dirty wash", ktorý je vďaka svojmu jedinečnému charakteru trvalým a neustále reinterpretovaným trendom. Pánska kolekcia na túto sezónu obsahuje aj inovácie na vrchných odevoch. Katana s cargo vreckami, bunda s kapucňou v štýle bomber, farebné košele alebo modré košele sú len letmým pohľadom na to, čo návrhári značky Reserved navrhujú na jar a leto 2024.

Kolekcia Reserved Denim pre deti bola navrhnutá tak, aby dopĺňala základný sortiment značky zameraný na tých najmenších. Návrhári sa zamerali na jednoduché modely, ktoré sa dajú ľahko kombinovať s inými prvkami oblečenia. Spoločnými menovateľmi kolekcie sú úžitkový štýl a svetlý denimový odtieň. Dbalo sa aj na to, aby nohavice mali elastan, vďaka ktorému sa denim ľahšie a pohodlnejšie oblieka a nosí. Mnohé džínsové modely pre dievčatá aj chlapcov dostali módne a zároveň pohodlné široké nohavice. Z vrchných odevov dominujú katany a vesty, ktoré celkom klasicky poskytujú možnosť vytvoriť jednofarebné, univerzálne každodenné outfity.

Viaceré kúsky z kolekcie The Denim SS24 sú už k dispozícii v kamenných predajniach, online a v aplikácii Reserved. Oplatí sa však priebežne kontrolovať ponuku značky, pretože nové modely sa budú postupne objavovať počas celej sezóny.

Jarné bundy  2024 - MOHITO

JAR SA RÝCHLO BLÍŽI. OSVIEŽTE SI ŠATNÍK A ZAOBSTARAJTE SI NOVÚ BUNDU!
Tmavšia farebná paleta bude nádherne kontrastovať s prebúdzajúcou sa jarou. Tmavomodrá, tmavá zelená i čierna tvoria úplný základ kolekcie, ktorý sa výborne kombinuje s novými doplnkami v kolekcii. Všetko navrhnuté s ohľadom na prebúdzajúcu sa jar a teplo, ktoré so sebou prináša.

Tip: URBAN DENIM MOHITO jar/leto 2024

Denim nikdy nevyjde z módy. Vracia sa v každej sezóne a tvorí nadčasový základ každého šatníka. Denimová hra strihov, farieb, prešívania a možností, ktoré pri
kombinovaní ponuka, sa vracia aj v novej sezóne jar/leto 24 a v kolekcii značky Mohito. Objavte možnosti kolekcie Urban Denim.

Kolekcia je dostupná v predajniach a na www.mohito.com.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.