Ako si vybrať kabelku na zimnú sezónu?

Zima je tu čo nevidieť a s jej príchodom je potrebné zaobstarať si vhodné doplnky aj oblečenie. Jedným z takýchto nevyhnutných doplnkov sú kabelky na zimu. Viete, čo všetko zvážiť pri výbere?

adobe_stock_301123

Zdroj obrázka: Victoria Chudinova - stock.adobe.com

Farebná paleta

Zimná kabelka nie je len funkčným prvkom, ale aj módnym doplnkom k oblečeniu. Tieto modely si zvyčajne prirodzene vyberáme v tmavších odtieňoch, ktoré korešpondujú s okolitým počasím a dokonale ladia k outfitu. Čierna, hnedá či tmavomodrá verzia. Po týchto siahneme počas tejto sezóny najčastejšie. Ak však chcete výsledný look rozbiť nejakou výraznou farbou, skúste staviť napríklad na červenú tašku.

Vhodné materiály

Kabelky na toto chladné obdobie sú vo väčšine prípadov vyrobené z materiálov, ako je koža alebo semiš. Koža (pravá aj umelá) je odolná voči zimným poveternostným podmienkam, so semišom však opatrne. Nech už si vyberiete akokoľvek, rozhodne sa vyhnite letným materiálom. Jednak by nemuseli nástrahy počasia zvládnuť a k zimnému outfitu by sa len máloktorý z nich hodil. Reč je napríklad o takom ratanovom kúsku.

Výber veľkosti

Zimnému obdobiu kraľujú väčšie kabelky. Predsa len máme so sebou bežne viac vecí, ktoré potrebujeme často odložiť. Rukavice, šály, čiapky… aj tieto veci dennodenne berieme so sebou. Preto pri kúpe myslite na to, aby bola taška dostatočne veľká a priestranná s menším vreckom na najdôležitejšie cennosti.

Samozrejme, na špeciálne či večerné udalosti sa takýto rozmer nehodí. Priestor dostáva malá kabelka do ruky. Vhodná je napríklad tá zamatová.

Zosúladenie štýlu

K vysokokvalitným kabelkám dokážete dokonale zladiť vaše teplé vrchné oblečenie a zároveň vám tento doplnok poskytne úžitok a štýl. Nezabúdajte však na primeranú veľkosť, až sa doplnok na kabáte nestráca. Zároveň neodbočujte priveľmi od štýlu, mohlo by ísť o krok vedľa.

Významnú úlohu pri definovaní vášho sezónneho štýlu zohrávajú aj odtiene oblečenia. Zimná móda je známa svojou bohatou a hlbokou paletou farieb –⁠ do popredia sa dostávajú odtiene bordovej, smaragdovej a námorníckej farby, ktoré nahrádzajú živé tóny leta a jari. Neutrálne tóny, ako je sivá, biela a čierna, tiež zostávajú stálicami, pretože vyžarujú sofistikovanosť a dajú sa skombinovať prakticky s doplnkom v akejkoľvek farbe.

Správna dámska taška z e-shopu Kabelky-vypredaj.eu môže pozdvihnúť váš outfit a zároveň poskytnúť potrebnú praktickú funkciu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.