Ako zažiariť na najbližšej spoločenskej udalosti?

Po dlhých mesiacoch čakania to konečne prišlo! Opäť sa rozbiehajú svadby. Aj keď zatiaľ s obmedzeniami, tie sa však postupne uvoľňujú a tak postupne rastie možnosť, že vás na svoju svadbu pozve niektorá z vašich kamarátok.

shutterstock_woman_0721

A to nehovoríme o ostatných spoločenských podujatiach, ktoré sme si museli dlho odopierať. Opäť tak prichádza čas, kedy budete riešiť zásadné otázky typu aké šaty si vybrať? A akú kabelku k nim?

Vhodne zvolené šaty spravia z každej ženy bohyňu krásy

Spoločenské šaty si (aspoň väčšina z nás) oblieka len sporadicky a preto pri každej takejto príležitosti budete určite chcieť vyzerať naozaj dokonalo. Dôležité teda je zvoliť také šaty, ktoré dajú vyniknúť vášmu typu postavy. A že nemáte na šaty postavu? Určite sa nájdu také, ktoré rafinovane zakryjú vaše prípadne nedostatky a páni nebudú môcť od vás odtrhnúť zrak.

Základným rozhodnutím, ktoré musíte pri výbere šiat urobiť, je voľba medzi krátkymi a dlhými šatami. Chcete vyzerať dievčensky hravo a ukázať svoje výstavné nohy? Krátke šaty sú jasná voľba.

Ak naopak chcete maximálnu dávku elegancie alebo chcete vaše nohy aspoň opticky predĺžiť, dlhé šaty vhodného strihu dokážu zázraky. A aj napriek nižšiemu vzrastu tak môžete vyzerať ako dlhonohá supermodelka. A ak chcete aj s dlhými šatami môžete ukázať niečo z vašich nôh. Stačí ak zvolíte dlhé šaty s rozparkom, ktorý „naštartuje“ fantáziu nejedného muža.

K šatám laďte aj zvyšok outfitu 

Pekné šaty sú síce základ, ale treba k nim ešte zladiť zvyšok outfitu. Obuv s vysokým opätkom vám pridá ďalšie centimetre naviac a aj v prípade, že ste vyššia a centimetre naviac nepotrebujete, skvelo zvýrazní vaše nohy. Pri výške opätkov sa však riaďte aj tým, ako ovládate chôdzu v nich. Budete si predsa chcieť aj zatancovať!

Vhodne zvolené šperky, ktoré budú ladiť so strihom a farbou šiat zvýraznia vašu krásu. A aby ste si mala kam odložiť osobné veci, nezabudnite si pri výbere šiat prezrieť aj pekné spoločenské kabelky a vybrať si takú, ktorá sa hodí k zvyšku vášho outfitu.

Zdroj obrázka: Autor: MediaGroup_BestForYou / Shutterstock.com

1 Komentár

  • Komentár Rhyclar %AM, %13 %121 %2023 %01:%okt napísal Rhyclar

    buy priligy online use of this vector

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.