Trendy, ktoré sadnú každej žene. Vyskúšajte ich aj vy

Leto je tu a s ním čas vydať sa na kúpalisko a na pláže. Ťaháte zo skrine starej vyblednuté plavky, že s nimi túto sezónu ešte prežijete? Urobte si radosť a doprajte si nový kúsok - tohtoročné trendy sú totiž nápadité a lichotivé aj pre ženy, ktoré nemajú miery modeliek.

Retro nohavičky zakryjú bruško

Možno si na niektorých plážach budete pripadať, ako v minulom storočí. Do módy sa totiž vracia retro a s ním aj vysoké plavkové nohavičky až do pása. Čo je skvelá správa pre tých, ktorí chcú zakryť strie alebo ovisnuté bruško. Retro sa ale medze nekladú, a ak k nemu chcete zvoliť žabkovanie alebo bezramienkovou podprsenku, budete neprehliadnuteľná.

Nebojte sa tiež bodiek, prúžkov, kvetov a ďalších vzorov. Leto je veselé, a preto musí byť veselé aj vaše plavky! Na špici sa drží tiež zvieracie vzory, ktoré voľte v netradičných farbách - napríklad v červenej alebo fialovej. Farbou sezóny je jasná žltá, chybou ale neurobíte ďalšími výraznými farbami.

01 otto19

Prestrihy zvýraznia vaše prednosti

Patríte medzi ženy, ktoré sa v plavkách hanbia a skrývajú sa do jednodielnych plaviek? Poďte sa skrývať rafinovane. Jednodielne plavky totiž dokážu byť ďaleko viac sexi ako plavky dvojdielne. Návrhári s nimi už druhú sezónu experimentujú a dokazujú, že menej je niekedy viac.

Čo tak sexy bodkované plavky, ozdobené šnurovaním vo výstrihu či trebárs na boku? Alebo dômyselné šnurovanie na chrbte? Vyberte si, ktorú partiu chcete zdôrazniť prestrihom a odveďte tak pozornosť od problematických partií.

02 otto19

Kostice a sukienky sú späť

Po sezóne braletek a trojuholníkov sa opäť o slovo hlási zase kostice. Nebojte sa preto plaviek, ktoré vás pekne podrží, skvele budete vyzerať v klasickom podprsenkovém topu s bežnými ramienkami, ramienkami za krk alebo len na jedno rameno. Ak patríte medzi dámy, ktoré trápia silnejšie zadoček a stehná, potom vás poteší návrat sukienok do módy. Vďaka sukienkam zakryjete problémové partie a ešte zvýrazníte peknú siluetu.

03 otto19

Čím to doladiť? Stavte na pareo

Nech už si vyberiete akýkoľvek strih či farbu, nezabudnite na pareo. Tento dlhý šatka vám totiž poriadne uľahčí život. Môžete s ním skryť partiu, ktorú nechcete ukazovať, zaviazať si ho miesto sukne, keď idete do plážového baru, alebo sa s ním zakryť, keď sa zrovna zatiahne a bude vám zima. Pohodu na pláži či na kúpalisku si v pekných plavkách a doplnkoch si tento rok krásne užijete!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.