Moderné dámske doplnky, ktoré pristanú aj vám

Každá z nás sa chce páčiť. To, ako vyzeráme, výrazne ovplyvňuje nielen náš make-up a oblečenie, ktoré na sebe máme, ale aj dámske doplnky, ktoré si k danému outfitu a líčeniu zvolíme.

Ak sa chystáte na nákupy, skúste sa poobhliadnuť po nových moderných dámskych doplnkoch, ktoré sa vám budú hodiť k vášmu oblečeniu a zapadnú do vášho štýlu.

Štýlové náušnice

V prechodnom období, kedy ešte stále vrstvíme, najviac vyniknú náušnice. Ak sa rozhodnete zmeniť farbu vlasov s príchodom prvých jarných dní, skúste si kúpiť aj nové náušnice do zbierky. Štýlovým kúskom vo vašej šperkovnici budú štýlové náušnice Tommy Hilfiger. Známa značka vyrába okrem pánskeho a dámskeho oblečenia aj štýlové doplnky. V ponuke nájdete hodinky, náhrdelníky, náramky, ale aj štýlové náušnice. Pri týchto náušniciach máte istotu, že sú vyrobené precízne, z kvalitného materiálu a čo je hlavné, majú kvalitné zapínanie, ktoré vydrží roky. 

kc tommy hilfiger

Nová kabelka

Kabeliek nikdy nie je dosť. Nosíme ich do práce, na nákupy, do kina, či do divadla. Ak vám vaša obľúbená kabelka už odchádza, skúste si pozrieť novú kabelku v ponuke parádnych kabeliek Michael Kors. Značka, ktorá si roky buduje dobré meno, vám ponúkne kvalitne šité kabelky, vyrobené z kvalitnej kože a v pekných farebných prevedeniach. Kabelky tejto značky si aj po rokoch zachovávajú farebnú stálosť. Oceníte aj kvalitu podšívky, dobré zapínanie a predovšetkým nadčasový vzhľad. Kabelky skombinujete s akýmkoľvek moderným oblečením.

kc michael kors

Ľanové šatky 

Jar síce klope na dvere, no rána sú ešte dosť chladné. Odporúčame vám zaobstarať si štýlové šatky v pastelových farbách. Nič však nepokazíte ani kúpou neutrálnych šatiek. Skúste však investovať do kvalitnejších ľanových šatiek. Nedráždia jemnú ženskú pokožku a vydržia vám podstatne dlhšie ako jemné lacné šatky z nepríjemného materiálu. Čo sa týka vzorov, uprednostňujte typické jarné vzory – kvety, rozkvitnuté konáriky a pod. Neskôr môžete tieto šatky využiť aj ako čelenky.

Zdroj foto: Watch4u

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.