Praktické tipy, ako s regálmi do špajze ušetriť miesto aj peniaze

Nájsť niektorým veciam v dome svoje miesto je naozaj umenie. To však neplatí, ak máte na tento účel praktické riešenie. Skladovací systém z pevných regálov sa postará o to, aby ste rozumne využili a šetrili nielen svoj priestor, ale aj peniaze.

majster_regal

Skladovacie priestory v dome alebo byte sú nenahraditeľnou pomôckou, no aj napriek tomu ich zariadeniu venujeme len veľmi málo energie a času. V niektorých prípadoch sa z týchto miestností potom stávajú „zberače“ prachu a odpadkov, ktoré sú ale nekontrolovaným zdrojom mnohých chorôb a infekcií. Našťastie to ale môžete veľmi jednoducho a rýchlo zmeniť!

Vyberte si správny skladovací systém

Kompaktné regály do špajze vám pomôžu  ušetriť čas aj peniaze. S ich výberom a inštaláciou si nemusíte robiť žiadne veľké starosti, pretože vám ich výrobcovia ponúkajú na zorganizovanie vašej špajze niekoľko možností. 

Nájdete veciam potrebné miesto a efektívne tak využijete celý priestor. Koniec koncov, je veľmi výhodné, keď máte po ruke všetko, čo potrebujete, a nemusíte vždy bežať do obchodu. Stačí dať len šancu univerzálnemu regálu.

Vytvorte optimálnu klímu

Kľúčom k dlhodobému skladovaniu výrobkov je aj čistota a čerstvý vzduch. Preto je potrebné vybaviť miestnosť tak, aby nemala vysokú vlhkosť a aby sa netvorila v nej pleseň.

Základom je preto dobré vetranie. Vyberte si však aj univerzálnu antimykotickú farbu na stenu a použite dlaždice, no nezabudnite ani na kvalitné materiálové prevedenie regálovej police.

Zvoľte správne osvetlenie

Osvetlenie je dôležitým faktorom, preto naň nezabudnite ani v tomto priestore. Na tieto účely sú celkom vhodné moderné a kompaktné LED moduly, vďaka ktorým zbytočne veľa neminiete a všetko dobre osvetlíte. Mať v komore o všetkom prehľad - znamená predsa poriadok.

Používajte priehľadné nádoby

Bez toho, aby ste ich označili, okamžite uvidíte, čo je v nich uložené. Samozrejme, pred výberom týchto nádob si premyslite, čo do nich dáte, pretože niektoré produkty môžu na svetle, ktoré cez sklo ľahko preniká, podliehať skaze alebo strate čerstvosti rýchlejšie. Cestoviny alebo múka sa v nich ale určite nestratia.

Ako vidíte, nie je to nič zložité ani nákladné. Stačí urobiť len malý krôčik k dokonalosti a s regálmi do špajze budete mať jej údržbu bez starostí.

Zdroj foto: Majster regál

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.