Titul Superbrands Award 2016 pre McCain

Spoločnosť McCain, výrobca mrazených zemiakových produktov a líder na slovenskom trhu v tomto segmente, už štvrtý rok potvrdila svoje prvenstvo.



McCain po štvrtýkrát medzi superznačkami slovenského trhu

Získala dve ocenenia, Slovak Superbrands Award 2016 a Slovak Business Superbrands Award 2016, ktoré odrážajú silu a reputáciu značky a lojalitu jej spotrebiteľov.

Slovenskí spotrebitelia a nezávislí experti z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy rozhodli! Spoločnosť McCain je už po štvrtýkrát zaradená medzi firmy, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania kvality nielen hodnoty značky, ale aj svojich výrobkov a služieb. Za rok 2016 získala spoločnosť McCain hneď dva tituly: Slovak Superbrands Award 2016 v kategórii Business to Consumers na základe verejného prieskumu realizovaného agentúrou GfK a Slovak Business Superbrands Award 2016v kategórii Business to Business na základe výskumu realizovaného agentúrou Bisnode.

„Oba tituly si veľmi vážime a skutočnosť, že sme ocenení už štvrtý rok po sebe, je pre nás veľkou odmenou od našich spotrebiteľov, gastronomických odborníkov, obchodných partnerov a odbornej verejnosti. Kým prvé ocenenie zo strany spotrebiteľov potvrdzuje povedomie o značke, inovácie a prestíž, druhé ocenenie potvrdzuje postavenie v rámci podnikateľského prostredia, kde pomáhame gastronomickým spoločnostiam efektívnejšie viesť ich biznis,“ hovorí Mária Kakašová, Country Manager McCain na Slovensku. „Je to pre nás obrovskou motiváciou a hnacou silou prinášať na trh stále len to najlepšie,“ dopĺňa.

Medzinárodný program Superbrands vznikol pred viac ako dvadsiatimi rokmi vo Veľkej Británii. Vytvorili ho marketingoví a komunikační odborníci a dnes je uznávaný v 90 krajinách na 5 kontinentoch sveta. Na Slovensku sú tieto prestížne tituly udeľované od roku 2013. 

Viac informácií o spoločnosti McCain nájdete na www.mccain.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.