Nové kuchárske show na Mňam TV

Mňam TV, jedinečný televízny kanál zameraný na kvalitný lifestyle a varenie, oslavuje narodeniny a pripravuje svojim divákom nové relácie popredných svetových kuchárskych hviezd.

mnam tv18

Od pondelka 26. februára Mňam TV ku svojim 3.narodeninám obohatí svoj program doslova plným hrncom nových kuchárskych programov. Zoznámte sa s novými hviezdami Mňam TV aj novými sériami existujúcich show zo sveta kvalitného lifestylu a gastronómie.

Nové recepty, základné kuchárske techniky aj inšpiráciu, to všetko diváci Mňam TV nájdu v nových reláciách. Správnou technikou pečenia i varenia ich majstrovsky prevedie obľúbená americká kuchárka Martha Stewart v reláciách Pečieme s Marthou Stewart a Škola varenia s Marthou Stewart. Na sladké dezerty sa zameria aj nová tvár Sophie Dahlová, ktorá vymýšľa recepty založené na svojich emóciách a spomienkach z detstva. Množstvo jednoduchých receptov na každý deň ponúkne inšpiratívna Nigella Lawson v relácii Jednoducho Nigella aj austrálsky kuchár Bill Granger v relácii Billovo jedlo 2. Ani menej skúsení kuchári nemusia zúfať. Úplné základy ich naučí Lorraine v relácii Lorraine Pascale vás naučí variť.

Poriadna kopa nových relácií prichádza tiež od televíznej superstar Jamieho Olivera. Divákom dobre známu Jamieho revolúciu v stravovaní doplní po novom aj Jamie po taliansky a Jamieho veľký festival. Zo "starých známych" to bude predstaviteľ molekulárnej gastronómie Heston Blumenthal, Haylie Duff a druhá séria obľúbeného programu Dievčatá v kuchyni 2 alebo Annabel Langbein s novými dielmi relácie U mňa na záhradke.

Chutnú a dobrodružnú cestu divákom prostredníctvom obrazovky ponúknu Vlasatí motorkári v reláciách Severské odhalenie a Kuracie hody, v ktorých sa vydajú po stopách ázijskej kuchyne. A pri tej zostaneme aj s austrálskou kuchárkou čínskeho pôvodu Kylie Kwong. Tá divákov zasvätí do tradičnej i modernej čínskej kuchyne v relácii Moja Čína. Celkovú cestu okolo sveta za poznaním stravovacích návykov podniknú Kate Quilton a Jimmy Doherty v relácii To najlepšie zo svetových kuchýň.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.