7 najlepších samoopaľovacích prípravkov podľa Testukvality

Je pod mrakom a vám sa cnie za krásnym letným opálením? Nemusíte kvôli nemu cestovať na exotickú dovolenku. Stačí, ak použijete niektorý z rady skvelých samoopaľovacích prípravkov. 

test 16

Víťaza hodnotenia 7x najlepšie samoopaľovacie krémy nájdete na konci tohto zoznamu.

mlieko Clinique Self Sun

Značka Clinique prináša svoje výrobky na trh s kozmetikou už 50 rokov. Jedná sa o špičkové hypoalergénnu kozmetiku pre rôzne typy pleti. Prípravky nie sú parfumované a neobsahujú alergény, takže sú využiteľné aj pre alergikov a ľudí s citlivejšou pleťou.

sprej Bioderma Photoderm Autobrozant

Tento hydratačný spred obsahuje Aquagenium – komplex aktivujúci vyživovanie pleti a jej povrchovú hydratáciu. Pokožka po aplikácii (je veľmi jednoduchá) tohto spreja získava prirodzené opálenie. Zákazníci na ňom oceňujú príjemnú vôňu a rýchly nástup účinkov.

mlieko St. Moriz Self Tanning

Kozmetika pôvodom z Anglicka, kde zároveň patrí k najpoužívanejším prípravkom na samoopaľovanie. Konkrétne toto mlieko charakterizuje príjemná vôňa a rovnomerné opálenie bez zbytočných a nepríjemných škvŕn, pričom pokožka nestráca svoju hebkosť a hydratáciu. Výborný pomer ceny a kvality!

krém Eco by Sonya

Prírodný produkt zložený zo šťavy listov Aloe Vera, avokádového, makadamiového, ružového oleja, niekoľkých prírodných vonných látok a esenciálnych olejov. Krém je vhodný pre telo, tvár a všetky typy pletí. Pri nanášaní mení farbu na bielu, takže presne viete, ktoré miesta ste si natreli a ktoré nie.

krém Vita Liberata Fabulous

Značka Vita Liberata si od roku 2011 drží honor prvej úplne netoxickej značky v danom odvetví. Receptúra prípravku je založená na organických a prírodných ingredienciách, vďaka ktorým pokožka získava prirodzené opálenie trvajúce až 4krát dlhšie ako je bežné.

mlieko Xen-Tan Dark Lotion

Najpredávanejšie samoopaľovacie mlieko tejto značky patrí zároveň k najdrahším prípravkom z nášho zoznamu. Za kvalitu sa ale občas pripláca a zákazníci, ktorí mlieko Xen-Tan vyskúšali, toho neľutujú. Mlieko s prídavkom jojoby a Aloe skvele hydratuje, nerobí škvrny, je skrátka špičkou vo svojej kategórii.

mlieko Vichy Idéal Soleil Capital

Prípravok obsahuje ideálny pomer minerálnych látok a termálnej mineralizovanej vody z Vichy. Upokojuje, posilňuje, regeneruje a dodáva krásne prirodzené opálenie (žltej sa báť nemusíte). Nie nadarmo starí Rimania zasvätili prameň Vichy bohyni krásy. Podľa hodnotení na TestKvality.eu je mlieko Vichy jednotkou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.