Bod G či bod A?

Napísal Kristína Chudá 16. september 2022

Počas milovania existuje niekoľko miest na tele, ktoré pôsobia ako erotogénne zóny. Zatiaľ čo sú u každého človeka rozdielne - a na niekoho pôsobí viac bozkávanie na krku ako dráždenie intímnych partií, existujú miesta, ktoré pôsobia rovnako.

couple_0617_1200x750

Kedysi to bol u žien povestný bod G, no nie každý chlap ho vedel nájsť. Ako sa však časom ukázalo, existuje ďalší bod, ktorý sľubuje oveľa väčšiu rozkoš.

Epicentrum vášne

Bod A, zvaný tiež fornix zóna, je miesto vašej vagíny, ktoré dokáže spôsobiť doposiaľ nevídanú slasť. Nájsť ho nie je problémom, najmä pre ženy, ktoré ešte nerodili. Veľkosť tohto citlivého miesta závisí totiž od toho, či za sebou už máte pôrod. Ak nie, je približne veľké asi ako oriešok, ak ste už rodili, môže byť niekoľkonásobne väčší.

Zhluk veľmi citlivých buniek tkaniva, ktoré sa nachádza na vnútornom konci vaginálnej trubice si môžete predstaviť aj čosi ako mužskú prostatu. Práve to je povestný bod A, na ktorý sa pri milovaní treba sústrediť.

Ak chcete tento bod, ktorý sa nachádza vnútri, nájsť počas sexu, odporúča sa misionárska poloha. Počas nej si pod lono podložte vankúš, čím sa pohlavný orgán dostane do uhlu, kedy bude trieť bod A. Ten je však ukrytý pomerne hlboko, a tak sa vám to nemusí podariť na prvýkrát. Keď ho však nájdete, zaplaví vás oveľa intenzívnejší a silnejší orgazmus.

Najlepšie bude, ak svoje telo spoznáte sama najlepšie - a ešte predtým, než sa so svojím sexuálnym partnerom budete snažiť o stimuláciu bodu A, sa ho snažte stimulovať sama. Ak s tým máte problém, môžete si zadovážiť špeciálny vibrátor, ktorý umožňuje ženám nielen pocitíť rozkoš, ale zároveň spoznať vlastné telo. Tie sú úzkeho tvaru a ich koniec je zahnutý, čím dochádza k treniu spomínaného zhluku tkanív.


https://www.healthline.com/health/healthy-sex/a-spot#techniques

https://www.medicalnewstoday.com/articles/a-spot

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.