Potrebujete na úpravu zovňajšku priestor len pre seba?

Každá žena, ktorá býva s partnerom (prípadne už majú aj deti), dobre vie, aké ťažké môže byť si v kľude spraviť účes, nalíčiť sa a celkovo absolvovať každodenný „rituál“ skrášľovania a úpravy zovňajšku. Nie je na to skrátka priestor.

shutterstock_w_0422

V kúpeľni vám stále niekto zavadzia?

Teda v podstate na to priestor je, keďže máte predsa kúpeľňu, ale tam sa neustále „zrážate“ s partnerom, ktorý sa snaží učesať si svoje vlasy, ktoré mu aj tak viditeľne rednú. A ak máte deti, tak sa ani neodvážite priblížiť špirálou k svojim očiam, aby vám nedrgli počas toho ako si budú umývať zuby.

Líčiť sa napríklad v posteli s malým zrkadlom v ruke, či opretým o skrčené nohy, to je zase nepraktické a zároveň hrozí, že si to „odnesú“ vaše nové posteľné obliečky. Existuje vôbec riešenie tohto problému?

Rôzne panovníčky mali v minulosti svoje komnaty, kde mali priestor len samé pre seba. To vám v súčasnosti „nehrozí“, ale nejaký ten priestor, ktorý bude len váš, si určite zaslúžite. A mala by ste si ho určite zriadiť.

Toaletný stolík je to, čo hľadáte

Čo má byť týmto vašim malým „rajom“? No predsa praktický toaletný stolík. Aj keď sa môže zdať, že vyšli z módy, rozhodne sa do nej vracajú. Každá žena, ktorá si ho raz vyskúša, sa ho už nebude chcieť vzdať.

Len si to predstavte, že budete mať (ideálne v spálni) toaletný stolík, ktorý bude len vašim miestom a nebudú sa vám pri ňom „motať“ ostatní členovia domácnosti. Taký pokoj pri líčení a odličovaní len tak nezažijete. Okrem toho získate s toaletným stolíkom priestor, kde môžete mať všetku svoju kozmetiku pekne pohromade. A naviac pekne roztriedenú, aby ste vždy hneď našla to, čo práve potrebujete.

Nemusíte sa pritom báť, že nenájdete vhodný toaletný stolík, ktorý by sa hodil do vašej domácnosti. Keďže ich popularita medzi ženami opäť narastá, na trhu nájdete toaletné stolíky v rôznych štýloch, napríklad provensálske, či moderné minimalistické.

Zdroj obrázka: Autor: Subbotina Anna / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.