Tri dekády s infra fóliami: Záruka spoľahlivejšia ako predpoveď počasia

Spoľahlivosť je v dnešnej dobe kľúčovým prvkom akéhokoľvek úspechu. A v prípade vytvorenia teplotného komfortu v interiéri to platí dvojnásobne. Optimálne teploty vzduchu v interiéri sú pre nás dôležité nielen zo zdravotných, ale aj osobných dôvodov.

couple_new_flat_23

Nájsť si preto systém, v ktorom máte dlhoročnú záruku je základ úspechu. Ak si ale myslíte, že je to takmer nemožné, vykurovacie infra fólie od Heat Decor vás presvedčia o opaku. Moderná technológia s tridsať ročnou zárukou už dávno nie je iba nesplnený sen, ale holá realita.

Vykurovacie fólie, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Heat Decor vykurovacie fólie sú moderné, tenké, flexibilné a vysoko efektívne riešenie pre podlahové vykurovanie. Vďaka infračervenej technológii distribuujú teplo rovnomerne po celej ploche, takže neohrievajú vzduch, čo ocenia nielen alergici.

Vykurovacie infra fólie sú zložené a vyrobené z uhlíkovej matice, ktorá dokáže elektrickú energiu premeniť na infračervené žiarenie šetrné nielen k vašej peňaženke, ale aj životnému prostrediu.

Vďaka špeciálnemu spracovaniu jednotlivých sérií sú fólie vhodné pod akýkoľvek typ podlahy, pričom si pri svojej  minimálnej spotrebe elektrickej energie stále zachovávajú vysokú účinnosť.

Infra fólie sa tiež veľmi jednoducho a bez potreby veľkých stavebných prác inštalujú. Spoľahlivosť systému je v závislosti od konkrétnej série zasa deklarovaná niekoľkoročnou zárukou.

  • Vykurovacie infra fólie typu HD-G s hrúbkou len 0,38 mm, ktoré sú vhodné na inštaláciu pod plávajúcu - laminátovú podlahu, disponujú zárukou až 10 rokov.
  • Séria HD-EPL, ktorá sa využíva na inštaláciu pod  poter, má záruku 25 rokov.
  • Prémiové fólie HD-PRO so zárukou až 30 rokov môžete inštalovať pod vinyl a k obsluhe nepotrebujete žiadnu technickú miestnosť.

Infrapodlahovka v sade pre teplý domov bez vysušenia a prachu

Štýlové infrapanely aj infra fólie od Heat Decor dodajú vášmu domovu prirodzený a príjemný pocit tepla so zachovaním pohodlnej úrovne vlhkosti vzduchu. Potešia sa aj alergici a izbové rastliny, pretože tento typ vykurovania nezohrieva vzduch, čím sú minimalizované prachové výrony.

Kým infra panely stačí často iba umiestniť k stene a zapojiť do zásuvky, infrafólie si vyžadujú o niečo náročnejšiu inštaláciu, ktorú vám však môže uľahčiť sada dodávaná a vybavená všetkým potrebným príslušenstvom.

V balení nájdete základný sortiment vykurovacej fólie a doplnky pre bezproblémovú inštaláciu infračerveného vykurovania. Presnejšie je to vždy typ vykurovacej fólie podľa vášho výberu: HD-G, HD-EPL alebo HD-PRO v potrebnom množstve (v m2). V prípade objemu fólie je dôležité, aby pokryla minimálne 80 % celkovej plochy izby, čím sa zaručuje vyššia efektivita a výkon systému.

Okrem podrobného návodu nájdete v sade aj potrebné konektory a vulkanizačnú pásku, termostat a špeciálnu lepiacu pásku Heat Decor pre uchytenie vykurovacej fólie k podložke.

Či už teda renovujete byt alebo rodinný dom a v ňom celý systém vykurovania, špeciálne infra fólie so svojou nízkou stavebnou výškou a dlhou zárukou sú pre vás vhodné riešenie, s ktorého inštaláciou, používaním a údržbou nebudete mať žiadne starosti.

Zdroj obrázkov: www.Heatdecor.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.