Ako mať skutočne luxusný a moderný interiér?

Čaká vás zariaďovanie interiéru? Či po kúpe novej nehnuteľnosti, alebo ak chcete tej svojej dodať nový vzhľad? Pozeráte rôzne inšpirácie, ale neviete si predstaviť, žeby ste také niečo zvládla navrhnúť sama?

shutterstock_luxus_app21

S profesionálnym návrhom získate štýlovo vyzerajúci interiér a včas odhalíte prípadné chyby

Existuje jednoduchý spôsob, akým docieliť, že vaša domácnosť bude spĺňať štandardy luxusného interiérového dizajnu aj vtedy, ak nie je dizajn vaša silná stránka alebo máte obavu, že jednotlivé prvky vášho interiéru nebudú po dokončení spolu ladiť tak, ako si to predstavujete. Stačí si len priznať, že potrebujete s dizajnom pomoc a nechať si vypracovať návrh interiéru vašej domácnosti.

Ak budete mať pred kúpou zariadenia pripravený návrh, budete si istá, že všetko bude spolu ladiť tak, ako má a nebudú vás čakať žiadne nemilé prekvapenia, keď vám váš drahý nábytok a doplnky dovezú. A ak sa v návrhu objavia nejaké nedokonalosti, je predsa jednoduchšie upraviť návrh, než prerábať takmer hotovú domácnosť.

Kuchyňa, za ktorú sa rozhodne nebudete hanbiť

Vždy ste u svojich kamarátok obdivovala ich krásne moderné kuchyne? Môžete mať takú aj vy. Alebo ešte krajšiu a modernejšiu. Práve kuchyňa je miestnosťou, na ktorej dizajne si často dávame obzvlášť záležať.

Kuchynská linka je totižto zrejme najväčšou dominantou každého interiéru, obzvlášť, keď súčasný trend obývacích stien smeruje skôr k ich zmenšovaniu. A kuchynskú linku jednoducho nemôžete príliš zmenšovať, keďže by ste nemala priestor na riad a iné kuchynské vybavenie a samozrejme na potraviny.

Dôležitosť dokonalého dizajnu kuchyne sa o to viac stupňuje v prípade, že máte prepojenú kuchyňu a obývaciu izbu. Vtedy má každá vaša návšteva vašu kuchyňu stále na očiach a ak chcete vaše kamarátky ohúriť, musí vaša kuchyňa byť synonymom luxusu a moderného dizajnu.

Zdroj obrázka: Autor: GaudiLab / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.