Dva knižné tipy z vydavateľstva Lindeni

Napísal Mário Gešvantner, Albatros Media SK 09. marec 2024

Naučte sa liečiť písaním podľa svetoznámej Rupi Kaur! Autorka bestsellerových zbierok Mlieko a med či Slnko a jeho kvety. Umelá inteligencia verzus ľudská skúsenosť. Logika verzus inštinkt. Oslnivá detektívka z pera Jo Callaghan, ktorá kladie otázku, čo znamená byť človekom.

Liečenie slovami  - Kaur Rupi

Rupi Kaur, autorka zbierky Mlieko a med zase napísala príručku Liečenie slovami, podľa ktorej sa môžete zo svojich smútkov vypísať.

1_lindeni_090324

Kaur Rupi - Author photo ©  Baljit Singh - PREFERRED FOR TSAHF

O knihe...

Rupi Kaur predstavuje v tejto knihe riadené cvičenia na písanie, ktoré inšpirujú tvorivosť a pomáhajú pri uzdravení. Tieto cvičenia vám pomôžu preskúmať témy traumy, straty, bolesti srdca, lásky, uzdravenia a oslavy vlastného ja. Nemusíte byť spisovateľ, stačí, ak chcete písať, spoznať svoje vnútro, prijať svoju zraniteľnosť a byť úprimní.

Mihnutím oka - Callaghan Jo

Rovnako sa nevieme dočkať prelomovej detektívky Mihnutím oka, kde polovicu dua vyšetrovateľov tvorí hologram. Kto bude hrať prím? Umelá inteligencia či ľudská skúsenosť?

2_lindeni_090324

Jo Callaghan © Edward Moss

O knihe...

"Umelá inteligencia verzus ľudská skúsenosť. Logika verzus inštinkt. Oslnivý debut, ktorý kladie otázku, čo znamená byť človekom."
Hlavná inšpektorka Kat Franková vie o stratách veľa. Ovdovelá Kat je vyšetrovateľka, ktorá dôveruje svojim inštinktom. Vybrali ju, aby viedla pilotný program, do ktorého je zapojený aj asistent v podobe umelej inteligencie Lock. Katine inštinkty však často narážajú na Lockovu logiku. Keď sa Katin nadriadený rozhodne znova otvoriť dva odložené prípady nezvestných osôb, Lock je jediný, kto dokáže Kat pomôcť čo najrýchlejšie získať potrebné informácie.

Zdroj: Albatros Media SK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.