Leto je ako stvorené pre osviežujúce drinky. Čo tak tento rok skúsiť niečo nové? Gin Mare, prémiový gin vás v jednom dúšku prenesie do Stredomoria. Snúbi v sebe totiž to najlepšie zo stredomorskej gastronómie a...
Šéfkuchár Jaroslav Ertl je predstaviteľom modernej gastronómie, ktorý precestoval svet a je držiteľom mnohých gastronomických ocenení. Zároveň je odborníkom na zero waste projekt Varenie bez zvyškov v spoluprác...
Uprostred rozpáleného leta má ľad cenu zlata. Nemal by chýbať na žiadnej letnej párty v záhrade ani pri bazéne. V osviežujúcom letnom drinku, vo vedierku na vychladenie piva a vína, vo ventilátor...
Juraj Kucka, bývalý reprezentant Slovenska si obliekol zásteru namiesto dresu a v kuchyni reštaurácie Meridiana v Bojniciach sa postavil ku grilu po boku uznávaného šéfkuchára Marcela Ihnačáka
A už je tu opäť čas zavárania. Dozrievajú bazy, jahody a čerešne, z ktorých pripravíte sladké pochúťky. Preto mnohí z nás si ovocie a zeleninu nakladajú pre ich delikátnu arómu a prenikavú chuť. Nechajte sa inš...
Aj vy radi vítate a hostíte vašich priateľov u vás doma? Vyhľadávate nové nápady a chutné zážitky? Tak máme pre vás tip! Prekvapte priateľov chrumkavými pochúťkami, ktorých chuť zbožňuje celý svet.
Grilovanie medzi Slovákmi celkom zdomácnelo a tento trend sa rozširuje z leta, predtým hlavnej a jedinej sezóny, aj na jar, jeseň, a dokonca i zimu. Niet sa čomu diviť, grilovaným dobrotám sa len tak...
Začalo sa obdobie, keď sa neodolateľné vône z grilu miešajú s letnou atmosférou a spoločnosťou priateľov či rodiny. Ak si chcete naozaj vychutnať grilovačku, dôležitá je nielen voľba kvalitných surovín, ale aj...
Máj mesiac lásky je aj v znamení špargle a ľahkých pokrmov, ktoré sú ideálne vrámci jarnej detoxikácie. Nechajte sa inšpirovať našími špargľovými receptami, navyše pripájame aj sladkú bodku netradičný...
Medvedí cesnak je v skutočnosti príbuzný pažítke, nie cesnaku, ako by mnohým logicky vyplynulo z názvu. Cesnak dostal prívlastok „medvedí“ kvôli medveďom, ktorí sa zvykli po prebudení zo zimného spánku ako prvé...
Vo svete je to hit už niekoľko rokov. A rajo dnes spolu s našimi známymi food blogermi, ktorých recepty možno sledujete na internete aj vy, prináša trend vymeniť múku za cottage cheese aj na Slovensko.
Sladké, slané, nadýchané alebo chrumkavé – palacinky si získali srdcia ľudí po celom svete, a niet divu, že majú dokonca aj svoj vlastný sviatok. Začiatkom marca nás čaká Deň palaciniek, ktorý každý rok nabáda,...
Červená repa je nielen zdravá, ale i chutná a  je obľúbenou ingredienciou v rôznych receptoch. Dostala svoje miesto v studenej, ale i teplej kuchyni. O tom, že prospieva aj nášmu telu, niet pochý...
Televízny šéfkuchár slovenských i svetových celebrít Peter Varga, v receptoch pripravených špeciálne pre Podravku využil Bazalkovú a Cibuľovú koreniacu pastu Podravka NATUR, aby vás inšpiroval a...
Máte potravinové intolerancie alebo varíte pre niekoho, kto sa stravuje bez lepku či laktózy? S novou značkou alternatívnych potravín TOMU VER od COOP Jednota si môžete dopriať obľúbené jedlá spoločne a bez kom...
Televízny šéfkuchár slovenských i svetových celebrít Peter Varga, v receptoch pripravených špeciálne pre Podravku využil Cesnakovú a Cibuľovú koreniacu pastu Podravka NATUR, aby vás inšpiroval a ukáza...
Med ako prírodný produkt sa nenájdeme len v kuchyni ale aj napríklad v kozmetike. Má liečivé účinky a koláčiky z neho sú veľmi chutné. Vedeli ste, že pre získanie 100 g medu musí včela medonosná zozbierať peľ z...
Nová kulinárska show Ročné obdobia Jamieho Olivera vysiela každý pondelok. Seriál je oslavou udržateľného využitia sezónnych surovín a ponúkne vám praktické tipy na každodenné varenie. Sledujte na TV Paprika od...