Dáma z Milkweed Manor, debutová novela Julie Klassen

Napísal Vydavateľstvo i527.net 02. marec 2024

 Dáma z Milkweed Manor je pútavý príbeh kedysi správnej dámy, ktorá sa ocitla v neočakávanej situácii. Dojímavá romantická dráma o vykúpení minulých zlyhaní a kráse obetavej lásky je popretkávaná fascinujúcimi detailmi o živote žien v regentskom Anglicku.

i527_net_2324

Vo vydavateľstve i527.net vychádza debutová novela od Julie Klassen Dáma z Milkweed Manor. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

O knihe

Aj správna farárova dcéra môže urobiť chybu... a Charlotte Lambová teraz musí za svoj pád zaplatiť vysokú cenu. Aby sa vyhla zvedavým pohľadom všetkých, ktorí ju poznajú, ukryje sa v zakázanom londýnskom Milkweed Manor, mieste plnom záhad a povestí, starých tajomstiev a nového zrodu.

No keď sa tam ocitne, stretne sa tvárou v tvár nápadníkovi zo svojej minulosti - mužovi, ktorý teraz skrýva vlastné tajomstvá. Obaja sú odhodlaní s Božou pomocou ochrániť tých, ktorých milujú. Ani jeden z nich si však nevie predstaviť, akú veľkú obeť si to vyžiada. Dáma z Milkweed Manor je už v predpredaji za zvýhodnenú cenu.

O autorke

Julie Klassen miluje všetko, pokiaľ ide o Jane - Jane Eyrovú a Jane Austenovú. Vyštudovala Illinoiskú univerzitu, 16 rokov pracovala vo vydavateľstve a teraz sa venuje písaniu na plný úväzok. Tri z jej kníh získali cenu Christy Award za historickú romancu. Za ďalšiu získala Minnesota Book Award, bola  tiež finalistkou ocenenia Romance Writers of America RITA, získala Midwest Book Award a Christian Retailing's BEST Award. Má rada cestovanie, výskum, dobové drámy BBC, dlhé túry, krátke zdriemnutia a kávu s priateľmi. S manželom má dvoch synov a žije neďaleko mesta St. Paul v Minnesote. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli knihy zo série Historky z Ivy Hillu: Hostinec v Ivy Hille (2018), Panie z Ivy Cottage (2019), Nevesta z Ivy Greenu (2020) a Vianoce v Ivy Hille (2021); ďalej knihy Učiteľova dcéra (2020), Slúžka z Fairbourne Hall (2020), Most na Belle Island (2020), Tajomstvo Pembrooke Parku (2021), Maliarova dcéra (2021), Tichá guvernantka (2021), Stroskotanec v Cornwalle (2021), Lekárnikova dcéra (2022), Učiteľ tanca (2022), Tiene Swanfordského opátstva (2023). V novembri 2023 vyšla prvá kniha zo série Na Devonshirskom pobreží Sestry zo Sea View. Najnovším prírastkom je jej debutová novela Dáma z Milkweed Manor (2024).

Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.