Už v júni na zážitkovej konferencii Ženy so štýlom!

Szatmary, Fragile a Janáčková na jednom pódiu? 14. júna sa v bratislavskom Radisson Blu Carlton Hoteli zídu dámy, ktoré sa chcú dozvedieť viac o vzťahoch, zabaviť sa a odniesť si nové kontakty a priateľstvá. 

1_080524

Súčasťou zážitkovej konferencie Ženy so štýlom bude aj stand-up vystúpenie Michaela Szatmaryho, prednáška známej českej sexuologičky Laury Janáčkovej, digitálne portréty slovenskej ilustrátorky Danyely art či koncert skupiny Fragile. Podujatie bude mať aj charitatívny rozmer.

Komunita Ženy so štýlom, ktorej zámerom je už 8 rokov prepájanie žien z celého Slovenska, organizuje zážitkovú konferenciu, na ktorej by ste nemali chýbať! Podľa slov zakladateľky komunity Kataríny Mikle bude podujatie príležitosťou pre všetky účastníčky stretnúť sa so ženami podobného nastavenia a vytvoriť nové prepojenia a spolupráce.

Pre svoj prvý ročník si združenie zvolilo legendárne miesto: „Radisson Blu Carlton Hotel je miestom, ktoré si pamätá významné udalosti. Čas tu trávili významní hostia ako panovníčka Mária Terézia, Jules Verne či Albert Einstein. A keďže je pre nás prvý ročník naozaj výnimočným, tešíme sa, že ho zrealizujeme na takom významnom mieste,“ uvádza Katarína Mikle.

Viac informácií o zážitkovej konferencii Ženy so štýlom sa dozviete na www.oz-zenysostylom.sk.

Program: hodnotné prednášky aj zábava

Kľúčovou témou, ktorá sa bude niesť celou konferenciou, sú vzťahy. Program pod moderátorskou taktovkou Martina Chynoranského však obohatí aj moderná etiketa či základy poskytnutia prvej pomoci. Na pódium vystúpia známi a fundovaní odborníci ako známa česká sexuologička Laura Janáčková či psychológ Aleš Bednařík, ktorý priblíži romantické mýty, ktorým možno veríte aj vy. „Zaujímavou bude aj diskusia s režisérkou Dianou Fabiánovou, ktorá prinesie svedectvo o tom, ako je to so slovenskou neverou a etiketa s Jakubom Abrahámom, ktorú považujem za povinnú jazdu každej dámy,“ hovorí Katarína Mikle. Andrea Stískalová oboznámi účastníčky s emóciami v krízových situáciách pri poskytovaní prvej pomoci a určite poteší aj humorné vystúpenie s názvom Nech ženy vládnu svetu! v podaní Michaela Szatmaryho, jedného z najlepších komikov na slovenskej stand-up scéne. „Osobne sa veľmi teším aj na vokálnu skupinu Fragile, ktorá bude dokonalým zavŕšením celého zážitkového dňa,“ dodáva zakladateľka komunity Ženy so štýlom. Súčasťou podujatia bude aj vyhotovenie módnych digitálnych portrétov slovenskou ilustrátorkou Danyelou art.

2_080524

Konferencia, ktorá pomáha

„Najväčšie radosti i bolesti mi priniesli do života moje deti. V istom momente života som si ako matka siahla na dno svojich síl. Aj preto sme sa rozhodli podporiť práve Svetielko nádeje. Mám hlboký súcit s chorými detičkami a každým rodičom, ktorý zažíva takéto trápenie,“ vysvetľuje Katarína.

Občianske združenie Svetielko nádeje pomáha zlepšovať a skvalitňovať život deťom a mladistvým s onkologickým a iným závažným ochorením. Od roku 2002 poskytlo pomoc viac ako 900 detským pacientom a ich rodinám. Zakúpením vstupenky prispeje každá účastníčka 10 % z ceny na podporu fungovania psychosociálneho tímu Svetielka nádeje, ktorý je nesmierne dôležitý pre choré deti, ich rodičov a súrodencov.

Viac informácií o zážitkovej konferencii Ženy so štýlom sa dozviete na www.oz-zenysostylom.sk. Vstupenky si môžete zakúpiť v sekcii Konferencia.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.