3 nápady na darčeky pre mamy, na ktoré by ste nepomysleli

Deň matiek alebo Vianoce sú dôležitými sviatkami, ale nemusíte minúť stovky eur aby ste svojej mame povedali, že si ju vážite a máte ju radi. To tiež neznamená, že darčeky nemôžu byť odľahčené a vtipné a poukazovať na vtipné každodenné situácie zo života matky.

1_050723

Ak vaša mama nemá záujem o kvety alebo šperky, možno by tieto vtipné darčeky ocenila o niečo viac. Ukazujú osobnosť, uznávajú výzvy a víťazstvá byť matkou, a čo je najdôležitejšie, udržujú jej deň zábavný a vždy si na vás pri tomto darčeku spomenie. 

Ak chcete získať ďalšie nápady na darčeky, môžete si tiež pozrieť náš prehľad najunikátnejších nápadov na darčeky ku Dňu matiek alebo na Vianoce. Napriek tomu, že každá mama je unikátna, väčšina má rovnaké obľúbené hlášky, ktorá tak rada používa pri rodinných posedeniach – preto veríme, že v našom výbere https://trickovy.sk/108-love-a-pre-pary nájdete určite niečo, aj pre tú vašu.

Čo tak hrnček alebo tričko? 

Hrnček s vtipným nápisom môže byť ideálnym darčekom, pretože vyčarí úsmev na jej tvári každý jeden raz, keď sa z neho napije. Je to navyše milá pripomienka na vás. Hrnčeky sú bezpečnou voľbou, sú vyrobené z kvalitných materiálov a taktiež ich môžete umývať v umývačke riadu. 

Ďalším dobrým tipom môže byť tričko s vtipným nápisom. Do práce si ho síce neoblečie, ale na domácu zábavu určite poslúži. Jazdí vaša mama na motorke? Aj pre tieto cool mamy máme vhodné tričko, ktoré ju určite poteší! Keď už sme pri tričkách, ak si chcete na vianoce urobiť skvelú fotku, skúste sadu tričiek pre celú rodinu! Nie je predsa nič viac roztomilé, ako celá rodina v jednotnom dizajne tričiek s vianočným sobom.

2_050723

Vtipné hlášky alebo vyjadrenie lásky?

Myslím, že je bezpečné povedať, že každá mama má nejakú svoju obľúbenú hlášku, ktorá jej v daný moment nepríde určite vtipná, ale ak sa zveční na kúsok látky, ktorá obalí napríklad vankúš, určite to odľahčí hocijakú situáciu. Čo tak jej teda kúpiť vankúš s tak obľúbeným nápisom „a ja len chodím a po všetkých upratujem“, čo je snáď heslo každej mamy. Ak toto vtipné heslo dáte na vankúš, hneď prestane byť daná situácia tak horúca.

Ako iste dobre viete, mama má vždy pravdu! No aj tak to vždy rada počuje znovu a znovu – čo jej tak zaobstarať vankúš s týmto nápisom? Určite ju poteší a pobaví zároveň!

Darčeky počas Vianoc pre vašu mamu nemusia byť naozaj drahé. Ako väčšina mám, určite aj tá vaša najviac ocení to, keď jej pripomeniete, ako veľa pre vás znamená. Či už sa rozhodnete ísť vtipnou cestou, alebo jej lásku znázorníte na hrnčeku či na tričku, určite ju veľmi poteší počuť, ako vám na nej záleží! 

Preto jej kúpte niečo, čo bude naozaj vyjadrovať vďaku za všetko čo pre vás spravila a ešte stále robí. Vianoce nie sú o drahých darčekoch ale o kvalitnom čase strávenom s vašou rodinou. A čo môže byť lepšie, ako tieto sviatky stráviť v duchu pohody a dobrým smiechom? V týchto darčekoch https://trickovy.sk/ určite nájdete niečo pre každého príslušníka vašej rodiny, nad čím sa dobre pobaví.

Zdroj foto: trickovy.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.