6 vecí, ktoré si na vás muž nikdy nevšimne

Napísal Kristína Chudá 13. október 2022

Muži sú často nevšímaví voči rôznym maličkostiam, ktoré my ženy považujeme za veľmi dôležité. Príde nám, že pokiaľ si nevšímajú tieto detaily, tak im na nás nezáleží. Avšak to nie je vôbec pravda, oni sú už takí, a ako občas niektorí z nich s obľubou hovoria...

... „Môžete byť radi, že si vôbec pamätáme, ako vyzeráte!“. Tu je zoznam vecí, ktoré úplne uchádzajú ich pozorovateľským schopnostiam.

znak_f_m20

Nová kabelka

Muži vnímajú kabelky len ako „nádobu“ na množstvo prkotín, ktoré my ženy podľa ich názoru nosíme v kabelke. Jediný rozdiel je v tom, že má možno inú farbu, ale inak tu panuje asi taký názor: „S kabelkami je problém v tom, že v nich máte strašný neporiadok a nedá sa v nich nič nájsť. To sa s vecami vo vreckách stať nemôže,“ komentuje ako inak, než chlap.

Neoholené nohy

Samozrejme pokiaľ plánujete intímnejšie zblíženie s mužom, potom je jasné, že keď máte niekoľkodňové strnisko na nohách, zrejme to pri priamom dotyku ucíti. Avšak pokiaľ idete hrať tenis, tak ste úplne v pohode. Ak žena nevyzerá ako yetti, má iba pár vyrastených chĺpkov, tak si to chlapi ani nevšimnú.

Celulitída

Dámy, je jasné, že ste veľmi kritické, a to predovšetkým k vlastnému telu, a že na sebe vidíte aj tú najmenšiu jamku. Avšak to neznamená, že rovnako všímaví a kritickí budú aj muži. „Myslím si, že som v živote nevidel celulitídu, ale bol som mnohokrát nazvaný klamárom, takže pravdepodobne som ju vidieť mal,“ zveril sa so svojím názorom jeden zo zástupcov mužskej populácie.

Make-up

Veľa žien tomu nechce veriť, ale je to tak, mužskému oku koľkokrát unikne aj to, že nie ste namaľovaná. Môžete ho obviňovať z klamstva, pretože je to predsa tak strašne vidieť, že si to všimnúť musel, ale verte mu, keď hovorí, že to tak nie je.

Nový účes

Môžete si byť istá, že ak si na hlave neurobíte nejakú šialenú kreáciu, ktorá bude do očí bijúca, alebo ak si hlavu neoholíte celú, tak si váš drahý vôbec nevšimne, že ste práve minuli majland za to, aby ste vyzerali krásne.

Kruhy pod očami

Rovnaký problém ako s ostatnými telesnými nedokonalosťami, o ktorých sme presvedčené, že ich muži sledujú ostrím zrakom – ale pritom nemôžeme byť ďalej od pravdy. „Ak sa už zahľadíme do ženiných očí, potom kvôli tomu, že nás magneticky priťahujú, a potom sa úplne stratíme v inom vesmíre. Aj keď treba priznať, že väčšinou hľadíme o kúsok nižšie. Takže aké kruhy pod očami,“ smeje sa ďalší sympaťák.


https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-laska-a-vztahy-laska-a-vztahy/236469/7-veci-kterych-si-na-vas-muz-nikdy-nevsimne.html#related

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.