Zamestnancom je možné zabezpečiť viac, než len obedy

Zrejme vás nebude málo tých, ktoré chodievate počas pracovných dní na obed spoločne so svojimi kolegyňami, či kolegami. Či už priamo na firme, alebo na „menučko“ do vašej obľúbenej reštaurácie niekde neďaleko vášho pracoviska.

shutterstock_food_1022

Ako lepšie začať pracovný deň, než spoločnými raňajkami? Jedine ak zdravými raňajkami

Zároveň určite potvrdíte, že spoločné obedy sú skvelým spôsobom na stmelenie kolektívu a budovanie tímového ducha. Počas pracovnej doby totižto často nie je príliš času na „socializovanie sa“, keďže vás zamestnávajú pracovné povinnosti.

A nebolo by dobré si takto spoločne vychutnať aj raňajky? To, že zamestnávateľ zabezpečí zamestnancom aj zdravé raňajky do práce, je nadštandard, ale určite je to výborný benefit, ktorý ani nie je príliš nákladný.

Ak máte vlastnú firmu, mali by ste nad tým pouvažovať. Spoločné raňajky vašich zamestnancov ešte viac stmelia kolektív a každé ráno budú vaši zamestnanci motivovaní k tým najlepším pracovným výkonom. A to predsa chcete, no nie? Výhodou je aj to, že vyváženými raňajkami prispejete k zdraviu svojich zamestnancov.

Majú vaši zamestnanci dostatočný prísun vitamínov? Ak nie, pomôžte im v tom 

A keď už sme pri tom zdraví, rozmýšľate aká forma vitamínov pre zamestnancov by ešte bola dobrá? No predsa čerstvé ovocie na pracovisku! Zabezpečené ovocie na pracovisku taktiež patrí k obľúbeným benefitom. Dokonca môžeme povedať, že patrí k tým úplne najobľúbenejším.

Niet sa čomu čudovať, je to skvelý spôsob, ako dodať zamestnancom potrebnú energiu a vitamíny. A to hlavne v tomto jesennom sychravom období, ktoré je obdobím zvýšeného počtu rôznych ochorení. Pevná imunita je základom pre bezproblémové zvládnutie tohto obdobia a pravidelný prísun zdravého ovocia je skvelou cestou práve pre posilnenie imunity.

Zdroj obrázka: Autor: wavebreakmedia / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.