Čo o vás prezrádza vaše krstné meno?

Napísal Kristína Chudá 06. marec 2024

Mnohé kultúry verili a stále veria, že meno je kľúčom k duši človeka. Preto nikto okrem nositeľa nesmel poznať to pravé. Vaše krstné meno vám môže prinajmenšom pomôcť splniť životnú úlohu. V čísle svojho mena môžete nájsť akýsi návod na použitie.

freepik_woman_thinking

Vypočítajte si číslo svojho mena, aby ste zistili svoju karmu, ktorá určuje váš osud. Ako vibruje vaše meno?

Ako vypočítať číslo mena? A čo ak sa vám nezhoduje?

Jednotlivé písmená sú spojené s určitým číslom a každé číslo má svoj vlastný význam. To potom dodáva menu vlastnú atmosféru. Číslo vášho mena by malo zodpovedať vášmu osudovému číslu alebo aspoň číslu dňa narodenia či číslu skrytej podstaty. Ak nenájdete zhodu, mali by ste zvážiť opravu mena, a tak harmonizovať život.

Aké sú možnosti? Ak máte viacero mien, jedno môžete vynechať (napríklad Anna-Marie). Alebo naopak, pridajte všetky mená, ktoré vám boli dané. Môžete napríklad uviesť len začiatočné písmeno - napríklad Karol A. Nový. Meno môžete, samozrejme, úplne zmeniť, ale vždy by malo byť v súlade s dátumom narodenia a číslom osobnosti.

Na výpočet svojho osobnostného čísla použite všetky svoje krstné mená, ktoré ste dostali pri narodení. Najskôr podľa tabuľky pripočítajte čísla za písmenami. Vaše meno je napríklad: Karolina Mia. 2+1+9+6+3+9+5+2+4+9+1= 5+1 = 6. Číslo vášho krstného mena je 6.

number_vocabular_tab

Číslo 1

Ste sebavedomí, rozhodní a máte pevnú vôľu. Máte skvelú pamäť a neradi sa otvárate novým a moderným veciam. Ste výborní organizátori, máte vodcovské schopnosti a je vám daná cieľavedomosť a tiež spoľahlivosť. Vďaka tomu ste v živote úspešní. Radi pomáhate druhým, poháňate ich vpred a ste vždy pripravení pomôcť. Niekedy ste leniví a netrpezliví, neradi máte iný názor. Niekedy ste neznesiteľní kvôli prílišnej sebaistote a panovačnosti.

Číslo 2

Dvojky sú jemné, trpezlivé a citlivé. Pocity a emócie pre nich znamenajú veľa. Títo ľudia sú zvyčajne skvelí diplomati. Sú tiež poriadkumilovní, ohľaduplní a taktní. Počas celého života sa snažia o harmóniu a túžia po kvalitnom vzťahu na celý život. Milujú rodinný život, ale dobre sa cítia aj v práci. Dvojky rady pracujú v tíme a sú dobrými tímovými hráčmi. Niekedy môžu byť precitlivené, háklivé a bojazlivé. Radšej utekajú pred problémami, ako by ich mali riešiť. Pozor na nestálosť a závislosti, ktorým dvojky pomerne často podliehajú.

Číslo 3

Ak máte číslo 3, budete veľmi kreatívni, energickí a odhodlaní. Trojky sú inteligentné, živé a príjemné, preto bývajú v spoločnosti obľúbené. Sú to rodení optimisti, hľadači všetkého nového a sú zvedaví. Zvyčajne majú veľa rôznych talentov a veľmi často medzi nimi nájdete básnikov alebo umelcov. Títo ľudia sú však aj nepokojní, náladoví a majú "tvrdú hlavu". Vždy sa snažia vyhrať, pretože neradi prehrávajú. Najdôležitejšia vec v živote je pre nich láska a uznanie.

Číslo 4

Štvorky sú prirodzení spolupracovníci a správcovia, majú radi svoje funkcie. Milujú rutinu, v ktorej nachádzajú pokoj a istotu. Sú to puntičkári, ktorí sa radi učia. Ich pozitívnymi vlastnosťami sú skromnosť, spoľahlivosť a čestnosť. Sú nároční na detaily. Títo ľudia sú však aj príliš konzervatívni, niekedy nahnevaní a necitliví. Ich pedantná povaha im často znepríjemňuje život. Niekedy sú dokonca schopní použiť násilie, aby dosiahli to, čo chcú.

Číslo 5

Ak máte číslo päť, milujete slobodu, dobrodružstvo a cestovanie. Všetko rýchlo chápete, konáte rýchlo a progresívne. Ľahko sa dokážete nadchnúť pre čokoľvek, máte umelecké sklony. Ste aktívni a podnikaví, tiež romantickí a zmyselní. Pre svoj životný štýl bývate veľmi obľúbení. Ste veľmi štedrí a tiež dobrí obchodníci. Dokážete však aj porušovať zákony a nariadenia a neznášate rutinu a monotónnosť. Vaše vzťahy sú často krátkodobé, pretože ste spontánni.

Číslo 6

Na prvom mieste je pre vás harmónia, domov, rodina a partner. Šestka znamená materskú silu a energiu, nežnosť a spoľahlivosť. Ste priateľská, šarmantná a dobrá gazdiná. Radi pomáhate, ste súcitní. Ste tiež praktická a zodpovedná vo všetkých oblastiach života. Skvele narábate s peniazmi, nikdy nemáte v peňaženke prázdno. Milujete krásu a pekné prostredie. Niekedy ste však príliš žiarliví a máte sklon k závislostiam, ženy najmä na jedle alebo alkohole. Pozor na prílišnú šetrnosť, ktorá by sa mohla zmeniť na lakomstvo.

Číslo 7

Sedmičky sa rady učia a sú zvedavé. Radi meditujú a chcú všetko pochopiť sami. Dokážu preniknúť až do samotného jadra. Zažívajú aj veľké pády, ale dostanú sa z nich. Sú inteligentní a hlboko premýšľajúci. Majú trpezlivosť a veľkorysosť. Nie sú hektickí, radi odpočívajú a relaxujú. Niekedy sú však uzavretí a nedôverčiví, často nosia ružové okuliare a nechcú vidieť skutočnú realitu. Majú sklon k pesimizmu a extravagancii.

Číslo 8

Ak máte osmičku, milujete úspech, obchod, peniaze a zlato. Aby ste dosiahli úspech, ste odvážni a sústredení. Ste praktickí a veľmi schopní. Máte veľkú vnútornú disciplínu a dokážete sa o seba postarať. Svoje zámery dokážete ľahko uskutočniť. Väčšinou sú osmičky šarmantní ľudia, ale majú málo priateľov. Niekedy sú osmičky netrpezlivé a nerady sa prispôsobujú. Často sa medzi nimi vyskytujú tyrani alebo výtržníci, ktorí využívajú svoju moc.

Číslo 9

Deviatky majú silný charakter, sú energické, odvážne a spravodlivé. Ochotne pomáhajú, sú milosrdné a nesebecké. Najradšej by pomohli celému svetu, ak môžu pomôcť, sú najšťastnejšie. Rýchlo sa nadchnú a dokážu presvedčiť ostatných. Vo vzťahoch bývajú lojálni, verní a citliví, majú umelecké nadanie a zaujímajú sa o filozofiu a náboženstvo. Niekedy sú však márnotratní a bažia po moci. Bývajú sebeckí, impulzívni a málo tolerantní.

Zdroj foto: Freepik


https://www.dama.cz/clanek/krestni-jmeno-prozradi-charakter-cloveka-co-rika-o-vas-to-vase

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.