Neboli tehotné a predsa sú šťastnými mamami.

Napísal Kristína Chudá 12. marec 2023

Kardashianka, Charlieho anjel alebo sexica z mesta. Áno, sú to herečky, úspešné ženy no predovšetkým sú to mamy s veľkým M. A prečo? Každá z týchto krásnych dám neprežila to najkrajšie obdobie každej ženy, tehotenstvo, a predsa sa stali mamou. 

Kim Kardashian

Exotická kráska Kim Kardashian prehlásila, že rozhodnúť sa, aby ich tretie dieťa porodila náhradná matka, bolo to najlepšie, čo mohla urobiť. Kim Kardashian a jej manžel Kanye West si bábätko nechali odnosiť náhradnou mamou a to zo zdravotných dôvodov. Keď Kim čakala svoje dve deti, dievčatko North a chlapčeka Sainta, mala veľké problémy s placentou a rizikové tehotenstvo. Ďalšie tehotenstvo by nemuselo prežiť ani dieťa a ani mama, preto slávnemu páru porodila náhradná matka dcérku menom Chicago West.

1_120323

Elezabeth Blanks

Hunger Games a známa Elezabeth Blanks je americkou herečku, ktorá verí v zázraky a tie sa v jej živote naozaj dejú. S manželom Maxom Handelmanom nemohli mať deti a tak sa začali pohrávať s myšlienkou náhradnej mamy. A spomínané zázraky? Prvý prišiel v podobe prvého synčeka Felixa, ktorý sa narodil v roku 2011 a druhý „zázrak“ s menom Magnus Mitchell sa narodil v roku 2012. 

Tyra Banks

Čokoládka Tyra Banks je známa ako americká modelka a herečka. S fotografom Erikom Aslaom sa stali rodičmi. Chlapčeka, ktorému dali meno York Banks Asla, im vynosila náhradná mama.

Tyra mala problémy s otehotnením. Prešli si neľahkou cestou, no všetko to stálo za ten nádherný pocit byť mamou. Pre týždenník Peopele.com prehlásila: „Keď sa zahľadím do krásnych očí môjho syna, myslím na všetkých ľudí, ktorí majú problémy s otehotnením či vynosením dieťaťa a každý deň sa za nich budem modliť," dodala. Tyra taktiež na svojom Instagrame zverejnila fotografiu detskej čiapky, a v texte z celého srdca ďakovala žene, ktorá vynosila jej synčeka Yorka. Malý synček má už dva roky a je nádherný.

2_120323

Nicole Kidman

Moulin Rouge alebo Sedmilhářky. Hollywoodska herečka Nicole Kidman musela prekonať veľa prekážok, kým sa stala mamou. S Tomom Cruisom si adoptovala dve deti. Vlastné mala až s Keithom Urbanom a šepká sa o tom, že viackrát podstúpila umelé oplodnenie, no druhú dcéru im musela vynosiť náhradná matka. Z bábätiek sú dnes už malé krásne slečny. Staršia dcérka Sunday Rose je celý otecko a mladšia Faith Margaret, ktorú herečke vynosila náhradná matka, je zase celá mamina.

Lucy Liu

Charlieho anjel Lucy Liu aj keď nemala to šťastie prežiť krásne tehotenstvo so všetkým, čo k tomu patrí, pred troma rokmi sa zamilovala na celý život. Na sociálnej sieti sa pochválila fotkou svojho prvého synčeka. Odnosila jej ho náhradná matka a herečka mu dala meno Rockwell Lloyd Liu.

3_120323

Sarah Jessica Parker

Carrie alebo sexica Sarah Jessica Parkerová a jej pán božský, manžel Mathew Broderick, sa stali šťastnými rodičmi dvojičiek. Mali problémy s otehotnením, tak malé dievčatká odnosila náhradná matka. Dievčatá sa narodili v Ohiu, pomenovali ich Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge. Sarah a Mathew sa o dievčatá snažili neúspešne od narodenia ich šesťročného syna Jamesa, preto sa rozhodli pre náhradnú mamu. Keď sa dievčatá narodili, boli neuveriteľne šťastní a ani si toľké šťastie nevedeli predstaviť. Z jedného dieťaťa je človek nadšený a čo deti dve? „Dve deti, to bude komédia," uviedla pre denník The Sun šťastná herečka. Z malých bábätiek sú už veľké slečny a podoba? Sú mamine, nič sa nedá robiť.

Zdroj foto: https://es.wikipedia.org/ a https://en.wikipedia.org/


https://revue.idnes.cz/chirurgove-herecka-ellen-pompeo-dite-syn-porod-fla-/lidicky.aspx?c=A161230_104629_lidicky_zar

https://www.dnes24.sk/herecka-elizabeth-banks-sa-stala-matkou-91100

http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/cokoladova-kraska-tyra-banks-ma-syna-ona-vsak-nerodila.html

https://casprezeny.pluska.sk/clanok/124240/wow-to-je-pohlad-nicole-kidman-ukazala-dcerky-su-verne-kopie-svojich-rodicov-ktora-sa-podoba-na-nu

https://revue.idnes.cz/lucy-liu-ma-ve-46-letech-prvni-dite-dqc-/lidicky.aspx?c=A150828_095028_lidicky_nh

https://revue.idnes.cz/parkerova-ze-sexu-ve-meste-ma-dvojcata-porodila-je-nahradni-matka-ph2-/lidicky.aspx?c=A090624_155457_lidicky_map

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.