Medzinárodný deň žien ako oslava ženskosti

Milé ženy, urobme si radosť! Nikto iný, ako my samé vieme najlepšie, čo potrebujeme a čo nás v tejto ťažkej dobe určite poteší. Niektoré zážitkové cesty si musíme ponechať na dobu, keď to už bude možné. Malé radosti robia náš život krajším, tak prečo si ich nedopriať častejšie?  Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Tento rok oslavujeme 110. výročie Medzinárodného dňa žien. Tento deň patrí medzi významné historické sviatky. Je pripomínaný ako deň medzinárodnej solidarity žien za rovnoprávnosť, spravodlivosť, mier a rozvoj. Pripomína úsilie žien presadiť rovnaké postavenie ve spoločnosti. A to si zaslúži oslavu!  Prekvapte seba alebo svoju blízku spriaznenú ženu užitočnými vecičkami:

Napríklad v podobe okúzľujúci vôňe.

Vôňa jari! - Beautiful Eden
Vôňa, ktorá jemne obklopuje ženu ako kvetinu a prináša ju do živej, jarnej záhrady. Svieža a romantická vôňa pre každého, kto sa cíti prepojený s prírodou a miluje harmóniu.

bettybarclay_mdz21

Nezabudnite na krásu! - Pretty Butterfly
Fascinácia krásy momentu, očarujúca a mystická zároveň - luxusná vôňa ako bezstarostný tropický motýl nás zavádza do sveta slobody a ľahkosti.

Zaujímave knižné tipy

Románom Naničhodnica nadväzuje Jana Juráňová na svoje prózy zo súčasnosti. 

Reprodukčné zdravie žien ako nástroj mocenského boja včera, dnes a zajtra? „Autor presne analyzuje argumentáciu odporcov interrupcií z obdobia Slovenského štátu, a tak tých dnešných prichytáva pri tom, že keď sa dovolávajú analógií s modernými genocídami a najmä s ich reálnym stelesnením – holokaustom – je ich argumentácia vratká, účelová a najmä celkom falošná. Kniha je skvelým argumentačným materiálom, ktorý budeme, žiaľ, potrebovať asi ešte dlho. Škoda len, že nevedno či autor, alebo skôr vydavateľstvo pri vyberaní názvu zahralo na surovšiu nôtu a namiesto neutrálneho slova interrupcie použilo – aj podľa autora – ľudový, ale najmä drsný a nepatričný výraz potraty, ktorý nie je ani presný, pretože umelé ukončenie tehotenstva a samovoľný potrat sú dve celkom odlišné veci.“ Prečítajte si čitateľské zápisky Jany Juráňovej nad knihou historika Miloslava Szabóa Potraty. Dejiny slovenských kultúrnych vojen od Hlinku po Kuffu.

Niekoľko dobrých tipov pre krajší pocit prináša aj značka Dermacol.

Domáci microblanding

Microblanding patrí k horúcim trendom v úprave obočia, pokiaľ však nezvažujete takéto permanentné riešenie, vyskúšajte fixku na obočie 16H Microblade tatoo od Dermacol. Pomocou precízneho aplikátora s hrotom v tvare skoseného hrebienka vykreslíte chĺpky niekoľkými ťahmi v smere ich rastu. Farba je dlhotrvácna a odolná voči oteru, dokonalé a opticky hustejšie obočie vám tak vydrží až 16 hodín. Blondínky aj tmavovlásky si môžu vybrať z troch prirodzene pôsobiacich odtieňov. Fixka na obočie 16H Microblade tattoo, Dermacol – 6,99 eur/1ml

Pre dlhé a husté riasy

Ak túžite po dlhších a hustejších riasach, nemusíte hneď meniť obľúbenú riasenku. Stačí pod ňu aplikovať béžovú podkladovú riasenku First class od Dermacol, ktorá znásobí jej efekt. Zloženie bez parabénov a silikónov je obohatené o aktívne látky – kombináciu peptidov a výťažkov z klíčkov, ktoré stimulujú rast rias. Pri pravidelnom používaní budú vaše riasy pevnejšie a dlhšie. Bázu je potrebné nanášať na nenalíčené riasy od korienkov až po končeky, nechať zaschnúť a až potom aplikovať obľúbenú riasenku. Na odlíčenie stačí použiť bežný odličovač alebo micelárnu vodu. Podkladová báza pod riasenku First Class, Dermacol – 7,99 eur/7,5 ml

dermacol_mdz21

Precízna kamufláž

Hovorí sa, že nič nie je dokonalé, no s multifunkčným precíznym korektorom Make-up perfector bude mať vaša pleť k dokonalosti naozaj blízko. Matnú, vysokopigmentovanú hmotu v praktickej ceruzke využijete na zakrytie drobných nedokonalostí aj pri kontúrovaní. Korektor má z jednej strany penový aplikátor, ktorý slúži na zapracovanie tuhej hmoty. Môžete ho aplikovať aj do vnútorného kútika oka či spodnej linky, čím docielite rozjasnenie pohľadu. Nude odtieň pritom bude pôsobiť prirodzenejšie ako biela linka. Korektor je oftalmologicky testovaný a 100% vegan. Vybrať si môžete z troch odtieňov. Multifunkčný precízny korektor Make-up perfector, Dermacol – 3,99 eur/1,5 g 

Veselé vecičky od Dedolesa

Silonkové ponožky pre veselší deň

Už máte dosť zimy a neviete sa dočkať prvých teplejších dní? S príchodom jari je ten najlepší čas obuť si Veselé silonkové ponožky.  Dodajú vám jedinečný štýl a bohatú dávku dobrej nálady. Vyzerajú skvelo v kombinácii so šatami, nohavicami, či s inými veselými kúskami. Dodajú vášmu outfitu nový rozmer a zaručene budete svojou originalitou priťahovať pohľady všetkých okoloidúcich.

dedoles_mdz1

Spodná bielizeň a trenky pre príjemný pocit na pokožke

Chcete potešiť svoju obľúbenú ženu odváznejším darčekom? Prekvapte ju spodnou bielizňou z dielne Dedoles. Veselé nohavičky jej poskytnú príjemné pohodlie. Či sa už cíti lepšie v minimalistickom dizajne alebo v nej stále žije veselé dieťa a obľubuje mnohofarebné motívy, každá žena si vyberie ten pravý motív presne pre ňu. Kvalitná bavlna zase zabezpečí príjemný pocit materiálu na pokožke. Hitom sú aj veselé dámske trenky, v ktorých sa budete doma cítiť pohodlne nielen pri spánku ale aj počas bežného lenivého dňa.

dedoles_mdz2

Veselé papuče pre pohodlie vašich nôh

Každá žena sa chce doma cítiť ako kráľovná. Vďaka novým Dedoles papučiam sa budete u seba cítiť nielen komfortne, ale vyčarujú vám aj úsmev na tvári. Stačí si vybrať svoj obľúbený motív a môžete šíriť hravosť všade, kam v nich vkročíte. Veselé papuče navyše poskytnú vašim nohám príjemný pocit tepla. Viac veselých produktov a motívov nájdete na www.dedoles.sk

dedoles_mdz3

Tip na hravé líčenie 

Softie Annabelle Minerals - hubky na dokonalé líčenie

Softie hubky Annabelle Minerals sú ideálnou voľbou pri aplikácii minerálnych produktov v podobe mejkapu, púdru, korektora, lícenky či rozjasňovača metódou na mokro. Vďaka rôznym tvarom s nimi ľahko aplikujete produkty nielen na väčších častiach tváre, ako sú líca a čelo, ale aj do záhybov okolo očí alebo nosa. Tvary a rozmery sa hravo prispôsobia tvári a pomôžu vám mejkap aplikovať rovnomerne bez viditeľných stôp.

am_mdz21

APLIKÁCIA:
1. Pred aplikáciou produktov na pleť hubku dobre navlhčite a cez kozmetický obrúsok alebo čistý uterák z nej vytlačte prebytočnú vodu. Z hygienických dôvodov ju nezabudnite udržiavať čistú.
2. Nasypte potrebné množstvo minerálneho mejkapu do viečka.
3. Ponorte hubku Softie do produktu, a krúživými pohybmi ho rozpracujte, kým nedosiahnete krémovú textúru.
4. Pokračujte aplikáciou produktu na pleť. 

Všetkým ženám prajeme krásny MDŽ!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.