Chcete si skutočne oddýchnuť? Vyrazte na Liptov na wellness pobyt

Keď sa povie oddych, čo si predstavíte? Domácu pohodu, keď sa zabalíte do deky s dobrou knihou? Alebo večer s priateľmi v dobrej reštaurácii, či napríklad v kine? Aj pri formách oddychu jednoznačne platí, že sto ľudí, sto chutí.

shutterstock_wellness0422

Wellness si budete môcť užiť aj uprostred hôr

A čo wellness? Len málo aktivít by bolo vhodnejšími kandidátmi na označenie „synonymum“ oddychu ako práve romantické wellness pobyty pre dvoch. Ak si chcete s partnerom užiť dávku romantiky a relaxu, vybrať sa na nejaký wellness pobyt bude to pravé.

Stačí si len vybrať lokalitu. Výbornou voľbou bude jeden z najobľúbenejších regiónov cestovného ruchu na Slovensku, Liptov. Užiť si wellness pobyt tu môžete dokonca aj v horskom prostredí. Čo by ste povedali na romantický večer v horúcej exteriérovej kadi alebo oddych v saune s výhľadom na okolité vrchy? Ak ste vy a váš partner milovníkmi hôr, takýto oddych bude pre vás ten pravý.

Nemusíte tráviť pobyt len na hoteli. Na Liptove na vás čaká množstvo atrakcií

Ak sa ubytujete v nejakom peknom hoteli na Liptove, budete mať čo robiť aj ak vás na chvíľu relaxovanie omrzí. Ktoré dve veci zrejme najviac charakterizujú Liptov? Krásna príroda bude určité prvá a čo bude druhé?

Jednoznačne množstvo aquaparkov a kúpalísk. Nájdete tu aj najväčší aquapark spomedzi všetkých aquaparkov na Slovensku, v Poľsku a v Čechách. O celoročnú zábavu tu máte postarané na rôznych vodných atrakciách a oddychom vo vode z termálnych prameňov.

V prípade, že vyhľadávate adrenalínovejšiu zábavu, môžete si vyskúšať rafting, či jazdu na motokárach. Ak sa nebojíte výšok, čo takto skúsiť skalolezenie? Alebo paragliding? Pýtate sa odkiaľ? No predsa z tretieho najvyššieho vrchu v Nízkych Tatrách, z Chopku. Čo poviete, trúfnete si? Nebojte sa, pôjde o tandemový let s inštruktorom.

Zdroj obrázka: Autor: Dusan Petkovic / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.