Senior pobyt v hoteli v Piešťanoch je tým pravým pre pevné zdravie

Na tom, že s pribúdajúcim vekom postupne človeku „odchádza“ zdravie, nič nezmeníme. Výskyt zdravotných problémov je oveľa pravdepodobnejší a tak je v seniorskom veku čoraz dôležitejšia prevencia. A dôležité je aj dopriať si sem tam niečo pre svoje zdravie.

shutterstock_wellness_senior

Príjemné ubytovanie je samozrejmosťou

Respektíve ak sa vás vyššie uvedené ešte netýka, môžete podarovať wellness pobyt pre seniorov v Piešťanoch svojim rodičom, prípadne starým rodičom. Skvelým miestom pre takýto pobyt je Hotel Park.

Ich senior pobyt, ktorý je zameraný pochopiteľne práve na seniorov, je výborným spôsobom ako spraviť niečo pre zdravie aj vo vyššom veku. Zahŕňa ubytovanie s polpenziou (raňajky a večere formou bufetových stolov) a v cene je aj káva a chutný domáci koláč v hotelovej kaviarni. Samozrejme, „jadrom“ tohto pobytu sú procedúry.

Procedúry pre zdravie

Aj keď Hotel Park umožňuje napríklad aj organizovanie kongresu v Piešťanoch, tie sú v prvom rade kúpeľným mestom a vidieť to aj na tomto hoteli. Aj v cene senior pobytu je hneď niekoľko procedúr a k tomu vstupná lekárska prehliadka.

Poďme sa pozrieť na tie procedúry detailnejšie. Očakávať môžete klasickú masáž aj takzvané manuálne rehabilitačné techniky (mäkké techniky), pri ktorých fyzioterapeutka vykonáva súbor rehabilitačných techník, ktoré majú analgetický účinok, zlepšujú cirkuláciu krvi a látkovú výmenu. Ďalej je „na programe“ oxygenoterapia a po jednej procedúre z dvojíc perličkový kúpeľ/hydromasážna vaňa a lokálny bahenný zábal kĺbov/parafango zábal.

V prípade záujmu o doobjednanie ďalších procedúr platí zo základnej ceny zľava 20%. Okrem toho majú všetci ubytovaní hostia voľný vstup do bazéna a fitness, župan na izbe a pre seniorov, ktorý idú s dobou a moderná technika im nie je cudzia aj WiFi v celom hoteli.

Zdroj obrázka: Autor: sirtravelalot / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.