Vychádza prvá kniha zo série Na Devonshirskom pobreží

Vznešené sestry otvoria svoj prímorský dom hosťom, aby si zarobili na živobytie, a stretnú sa s tajomstvom, romantikou a uzdravením. Vo vydavateľstve i527.net vychádza kniha Sestry zo Sea View a knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

i527_net_191123

O knihe...

Niektorí hostia prišli na dovolenku, iní zo skrytých vlastných dôvodov... Keď sa po otcovej smrti ocitnú v chudobe, Sarah Summersová a jej vznešené sestry sa obávajú, že budú nútené predať dom a rozísť sa, aby si zarobili na živobytie ako guvernantky alebo spoločníčky. Sarah je odhodlaná spraviť všetko pre to, aby zostali spolu a presvedčí ich, aby otvorili svoj prímorský dom hosťom, a tak vyžili a zabezpečili chorú matku. Namiesto starších invalidov, ktorých očakávajú, však hostia pánov vhodných na ženbu. Sarah sa čoskoro zmieta medzi rastúcou príťažlivosťou k tajomnému škótskemu vdovcovi a povinnosťou voči svojej rodine. Jej sestra Viola nosí závoj, aby zakryla svoju jazvu. Keď je nútená vybrať si medzi výpomocou v novom rodinnom dome pre hostí a zarábaním peňazí na najatie slúžky, ktorá by sa jej venovala, vyberie si to druhé. Neochotne súhlasí s tým, že bude čítať niektorým z mnohých sidmouthských invalidov, pretože dáva prednosť spoločnosti niekoľkých starcov so slabnúcim zrakom pred hosťami, ktorí sa zdržiavajú v ich dome. Keď sa však z jej prvého klienta vykľuje zranený dôstojník po tridsiatke, Viola si čoskoro želá, aby sa rozhodla inak. Nová situácia odhalí jej jazvy - viditeľné aj tie skryté hlboko vnútri - a jej uzavreté srdce už nikdy nebude také ako predtým. Pridajte sa k sestrám Summersovým na devonshirskom pobreží, kde objavia silu priateľstva, vernosti, lásky a nových začiatkov v prvej časti série Na Devonshirskom pobreží Sestry zo Sea View.

O autorke...

Julie Klassen miluje všetko, pokiaľ ide o Jane - Jane Eyrovú a Jane Austenovú. Vyštudovala Illinoiskú univerzitu, 16 rokov pracovala vo vydavateľstve a teraz sa venuje písaniu na plný úväzok. Tri z jej kníh získali cenu Christy Award za historickú romancu. Za ďalšiu získala Minnesota Book Award, bola  tiež finalistkou ocenenia Romance Writers of America RITA, získala Midwest Book Award a Christian Retailing's BEST Award. Má rada cestovanie, výskum, dobové drámy BBC, dlhé túry, krátke zdriemnutia a kávu s priateľmi. S manželom má dvoch synov a žije neďaleko mesta St. Paul v Minnesote. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli knihy zo série Historky z Ivy Hillu: Hostinec v Ivy Hille (2018), Panie z Ivy Cottage (2019), Nevesta z Ivy Greenu (2020) a Vianoce v Ivy Hille (2021); ďalej knihy Učiteľova dcéra (2020), Slúžka z Fairbourne Hall (2020), Most na Belle Island (2020), Tajomstvo Pembrooke Parku (2021), Maliarova dcéra (2021), Tichá guvernantka (2021), Stroskotanec v Cornwalle (2021), Lekárnikova dcéra (2022), Učiteľ tanca (2022), Tiene Swanfordského opátstva (2023). V novembri 2023 vychádza prvá kniha zo série Na Devonshirskom pobreží Sestry zo Sea View.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.