Dokonalý sprievodca pre váš nový bezmliečny život!

Napísal Lindeni, Albatros Media SK 11. november 2023

Nesmierne aktuálna je non-fiction novinka z vydavateľstva Lindeni Život bez mlieka, ktorá vychádza 24. novembra. Laktózová intolerancia, alergie, problémy s akné, trávením, dutinami či s ekzémom dnes trápi množstvo ľudí, táto kniha im s nimi pomôže popasovať sa.

Recepty, rady a nápady!

Existuje veľa dôvodov, prečo sa zaobísť bez mliečnych výrobkov. Možno čelíte alergiám alebo neznášanlivosti laktózy. Možno máte problémy s akné, trávením, dutinami alebo s ekzémom – všetky preukázateľne súvisia s konzumáciou mliečnych výrobkov. Možno hľadáte dlhodobú prevenciu chorôb, zníženie hmotnosti alebo pomoc pri prechode na rastlinnú stravu.

Kniha Život bez mlieka vám ukáže, ako na to! - Alisa Fleming

Nech už je váš dôvod akýkoľvek, kniha Život bez mlieka je základným arzenálom informácií, ktoré potrebujete na zmenu stravovania. Táto kompletná príručka a kuchárska kniha bude vaším dôležitým spoločníkom, ktorý vám pomôže pochopiť, ako mliečne výrobky ovplyvňujú váš život a ako ich môžete vylúčiť zo svojho života a zlepšiť svoje zdravie – bez pocitu, že niečo obetujete. 

lindeni_111123

Zdroj foto: Lindeni, Alisa Fleming

O autorke...

Alisa Fleming je zakladateľkou online magazínu godairyfree.org Od narodenia má silnú alergiu na mliečny proteín, čo ju viackrát priviedlo na pohotovosť. Preto sa v dospelosti rozhodla uľahčiť život všetkým, ktorí trpia rovnakým ochorením alebo intoleraciou na mliečne výrobky. Pracovala ako redaktorka a editorka pre rôzne magazíny o zdraví a jedle. Sledovať ju môžete aj na sociálnych sieťach @godairyfree 

Výáchádza 24. novembra 2023 vo vydavateľstve Lindeni v preklade Zuzany Orságovej a Anny Gálisovej.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.