Životy, čo sa na spoločnej ceste prepletú na diaľku

Napísal Vydavateľstvo i527.net ,Martin Švikruha 09. september 2023

Čo sa stane, keď splnenie sna nie je také, aké ste si predstavovali, a tajomstvo, ktoré ste celý život strážili, je konečne odhalené? Vydavateľstvo i527.net vydáva novú knihu autorky bestsellerov Tamery Alexanderovej Z diaľky, prvý diel série Odkazy z Timber Ridge.

i527net_090923

Zdroj foto: i527net.net a (C) Tamera Alexandrová

Životy Daniela a Elizabeth, ktorí sú nútení vydať sa na spoločnú nebezpečnú cestu, sa prepletú tak, ako si ani jeden z nich pri prvom stretnutí nevedel predstaviť... na diaľku. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

O knihe...

Trojdielna séria Obrazy z Timber Ridge prináša bestsellery o živote, láske a nezlomnej viere v coloradských skalnatých horách 19. storočia. V prvej časti série pod názvom Z diaľky cestuje Elizabeth Westbrooková, odhodlaná stať sa jednou z popredných novinových fotografiek v krajine, do Colorada, aby zachytila veľkoleposť hôr obklopujúcich odľahlé mestečko Timber Ridge. Dúfa tiež, že chladný a suchý coloradský vzduch a jeho preslávené horúce pramene vyliečia záhadnú chorobu, ktorá ohrozuje jej kariéru i život. Daniel Ranslett, bývalý ostrostrelec Konfederácie, je muž spútaný minulosťou a urobí čokoľvek, aby ochránil svoju zem a svoju samotu. Keď priamočiara yankeejovská fotografka zachytí obraz, ktorý sa zdá byť kľúčom k vyriešeniu vraždy, čím sa vystaví nebezpečenstvu, Daniel je vyzvaný, aby splatil dlh. Je mužom svojho slova, ale splatenie tohto dlhu by mohlo vyniesť na svetlo tajomstvá z jeho minulosti. Životy Daniela a Elizabeth, ktorí sú nútení vydať sa na spoločnú nebezpečnú cestu, sa prepletú tak, ako si ani jeden z nich pri prvom stretnutí nevedel predstaviť... na diaľku. Kniha v roku 2009 vyhrala Christy Awards v kategórii Historická romanca.

O autorke...

Tamera Alexanderová je autorka bestsellerov USA Today. Bohato vykreslené postavy a podnetné zápletky jej priniesli oddaných čitateľov po celom svete, ako aj viaceré ocenenia. Tamera bola tiež uvedená do Siene slávy Christy Award za vynikajúce výsledky v oblasti kresťanskej beletrie, čo je pocta, ktorá sa udeľuje autorovi po štyroch víťazstvách Christy Award. Jej knihy boli preložené do mnohých jazykov. Spolu s manželom žije v Nashville. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli dve knihy zo série Príbehy z Carntonu (Prísaha, Farby pravdy), tri časti série Príbehy z Belmontu (Nezmazateľný dojem, Výnimočná krása, Nadpozemská melódia) a tri knihy zo série Veľkostatok Belle Meade (Zašepkaj jej meno, Získaj .si jej priazeň, Stav sa o jej srdce). Novinka Z diaľky je prvou zo série Obrazy  z Timber Ridge


Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy, #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.