Dve knižné novinky Albatros a Fragment

Napísal Albatros Media SK, Albatros a Fragment 02. september 2023

Vydavateľský dom Albatros Media SK prináša začiatkom septembra dve knižné novinky, ktoré potešia deti. Kniha obohacuje vnútorný život a rozvíja fantáziu. Z prieskumov čítanosti vyplýva, že ak čitajú rodičia, ku knihe majú bližšie aj ich deti.

Jazero života - Adam Illés

O knihe...

Nová dojemná knižka od obľúbeného Adriána Macha o tom, prečo chrániť našu planétu.
Malý sloník Abebe si užíval radostné detstvo v ďalekej Afrike. Každý deň sa s kamarátmi váľal v kalužiach osviežujúceho blata a všetci boli zafúľaní až po uši. Kúpali sa a šantili v malých jazierkach s priezračne čistou vodou. No ako dni plynuli, kaluže mizli a voda v jazierkach sa strácala, až napokon celkom vyschli. Sloník Abebe sa rozhodne vydať na ďalekú cestu a niekoľko zvierat sa pridá k nemu. Podarí sa im však nájsť vodu?

Ilustrátor obrázkovej knihy Adrián Macho
Vydavateľstvo: Albatros

am_a_f_020923

Sherlock Holmes vyšetruje: Strieborný lysko
Arthur Conan Doyle, Stephanie Baudet

O knihe...

Sherlock Holmes na stope zlodeja najlepšieho dostihového koňa!
Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Strieborný lysko, najlepší dostihový kôň v krajine, záhadne zmizol! A čo je horšie, jeho trénera našli mŕtveho. Podarí sa Sherlockovi Holmesovi odhaliť vraha a nájsť strateného koňa? A to všetko musí stihnúť pred dôležitými dostihmi!

Prekladateľ Silvia Slaničková
Vydavateľstvo Fragment

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.